Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e Mecliste; Doğum Günü Sürprizi!

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e Mecliste; Doğum Günü Sürprizi!

ISPARTA 8.01.2024 16:32:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e Mecliste;  Doğum Günü Sürprizi!

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 62.nci doğum  günü dolayısıyla Belediye Meclisi’nde yaş pasta kesildi.  AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu tarafından hazırlattırılan yaş pasta Meclis toplantısı bitiminde alkışlar arasında salona getirildi ve Başkan Başdeğirmen bu sürprizden dolayı teşekkür etti.

Belediye Meclisinin 2024 yılı ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen'n başkanlığında saat 14.00'te yapılan toplantıda bir de sürpriz yaşandı. Daha sonra bazı meclis üyeleri ile birlikte yaş pastayı kesen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 62 yaşına bastığını belirterek, kendisinin 7 Ocak 1962 tarihinde dünyaya geldiğini hatırlattı.  Doğum gününde kendisinin tekrar aday gösterilmesinin de tamamen bir tesadüf olduğunu belirten Başdeğirmen, bu sürprizin kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in doğum günü pastası daha sonra meclis üyelerine ikram edildi. Meclis üyeleri de Başkan Başdeğirmen’e sağlıklı uzun ömürler diledi. 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °