Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den; Isparta Memur – Sen'e Ziyaret

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den; Isparta Memur – Sen'e Ziyaret

ISPARTA 9.03.2024 19:10:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den;  Isparta Memur – Sen

HABER: Yunus ÖZLER

Isparta Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Memur – Sen İl Temsilciliğini ziyaret ederek, İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanlarına projelerini anlattı. 

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin adayları da ziyaren programlarını yoğunlaştırdı. Bu doğrultuda, Isparta Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen de Isparta Memur – Sen İl Temsilciliğini ziyaret ederek, İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanlarına projelerini anlattı. Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün de katıldı. 

ZİYARETE YOĞUN KATILIM 

Geçtiğimiz gün saat 18.30’da Cumhuriyet Caddesi İmamzade İşhanında bulunan Isparta Memur – Sen İl Temsilciliğine gelen Belediye Başkanı Başdeğirmen; burada Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ve Memur – Sen’a bağlı Şube Başkanları Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, Toç Bir – Sen Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Büro Memur – Sen Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, Bem Bir – Sen Isparta Temsilcisi İlkay Özdoğan, Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, Birlik Haber – Sen Isparta Temsilcisi Asiye Bardak, Kültür Memur – Sen Isparta Temsilcisi Osman Çot, Bayındır Memur – Sen Isparta Temsilcisi Emel Sarıoğlu, Ulaştırma Memur – Sen Isparta Temsilcisi Musa Akkeçili, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Memur – Sen Kadın Kolları Başkanı, Genç Memur - Sen İl Temsilcisi Bilal Demirtaş, Emekli Memur - Sen İl Temsilcisi Hüseyin Tunçbilek ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

BAŞKANLAR 

BAŞDEĞİRMEN’E

TALEPLERİNİ İLETTİ

Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları tarafından karşılanan Isparta Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Sendika Şube Başkanları ile görüştü ve bir süre sohbet etti. Ziyarette tüm Şube Başkanları gerek şehrin gerekse mahalle ve sokaklarında belediye ile ilgili sorunları Başkan Başdeğirmen’e ilettiler. Söz konusu ziyaret ve görüşme 1,5 saat sürdü.

KILINÇ; “ZİYARETİNDEN DOLAYI 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkan Başdeğirmen’e ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ziyarette yaptığı konuşmasında; “Sayın Başkanımıza sendikamıza yapmış olduğu bu nazik ziyaretinden dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Zira, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Her zaman yanımızda ve desteklerini esirgemiyor. Sendikal talep ve isteklerimizi dinleyip sorunun giderilmesi için elinden gelen gayreti gösteriyor. Kendisine şahsım ve Memur – Sen ailesi olarak bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

BAŞDEĞİRMEN; “İŞİMİZ

ISPARTA’MIZA HİZMETTİR”

Memur – Sen’de olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Isparta Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen de ziyarette yaptığı konuşmada; “Evet, sizler Memur – Sen olarak üyelerinizin hakları için çalışıyor hizmet veriyorsunuz. Bizler de Isparta Belediyesi olarak şehrimizin tüm ihtiyaç, eksik ve gediklerini gidermenin yanı sıra şehrimizi daha mükemmel bir hale getirmek, şehrimizde yaşayan insanlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için gece – gündüz demeden çalışıyoruz” dedi. 

Başkan Başdeğirmen daha sonra, geçen dönemki 5 yıllık süreçte Isparta’ya yaptıklarını ve önümüzdeki 5 yılda yapacağı projeler hakkında Memur – Sen mensuplarına geniş kapsamlı açıklamalarda bulunarak bilgilendirme yaptı. Söz konusu ziyaret; Isparta adına yapılan ve yapılması düşünülen projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 

BAŞDEĞİRMEN’İN ISPARTA MEMUR - SEN'İ

ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °