Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den; Geleceğin Projeleri

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den; Geleceğin Projeleri

ISPARTA 5.03.2024 22:56:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den;  Geleceğin Projeleri

Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, bugün yaptığı toplantıda önümüzdeki dönem seçilmesi halinde yapacağı 19 Yeni Projeyi basın mensuplarına tanıttı. 

Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, konu ile ilgili olarak bugün Isparta Belediyesi Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda basın mensupları ile bir araya geldi. 

YENİ DÖNEM PROJELERİNİ BASINA TANITTI 

Saat 10.00’da başlayan toplantıya; Başkan Başdeğirmen’in yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Fahrettin Gözgün ve Uğur Büyükçulcu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 

BAŞDEĞİRMEN; “BİZ LAFLA DEĞİL 

GERÇEK PROJELERLE GELİYORUZ” 

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, bazı Belediye Başkan Adaylarının uygulaması mümkün olmayan projeler ortaya attıklarını ancak, bunların halk nezdinde inandırıcılığının olmadığını ifada ederek; “İnşaallah 31 Mart’taki seçimlerde tekrar seçiler göreve gelirsek 2024 – 2029 döneminde geçtiğimiz 5 yılda yaptığımız projelere ilave projeler yaparak halkımıza daha iyi ve yeni hizmetler sunacağız.  

“5 YILLIK HİZMET DÖNEMİMİZİN 

SONUNA YAKLAŞTIK” 

Evet arkadaşlar, bugün sizlerle görüşmemizin sebebi, önümüzdeki 5 yıl için çıktığımız bu yolda neler yapacağız? Bugüne kadar yapmış olduğumuz, 5 yıllık görevimiz dahilinde sizlerle şehrimize kazandırmış olduğumuz yatırımlarımızı, hizmetlerimizi paylaşıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz her türlü yatırım, hizmet ne varsa sizlerle bunları paylaşarak bugünlere geldik. 2019 yılı 31 Mart’ında seçildiğimiz 5 yıllık Isparta Belediye Başkanlık Görevimizin sonuna yaklaştık. 

“PROJELERİMİZ ÇOK, ANCAK BUGÜN 

19 TANESİNİ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM” 

Nasip olursa 31 Mart 2024’de yapılacak olan Yerel Seçimlerde yeniden aday olduğumuzu Isparta’mıza başkan olarak 5 yıl daha görev yapmak istiyoruz. Bu 5 yılı yeniden vatandaşlarımızın desteği ile alırda göreve başlarsak bu 5 yıl içerisinde neler yapacağız? Günün şartlarına göre ihtiyaç olup da daha önceden tespit etmediğimiz birçok yatırımlarımızı da hizmete sunmuş olduk. Şimdi nasip oldur da bir 5 yıl daha dönemimin olursa ana maddeler halinde sizlere 19 tane projemizi paylaşacağım” açıklamasında bulundu.

İŞTE BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’İN 

YENİ DÖNEM PROJELERİ

Isparta Belediye Başkanı ve Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, toplantıda konuşmasının devamında 2024 – 2029 döneminde hayata geçireceği projeleri şöyle açıkladı; 

1. Gölcük

2. Davraz Masal Parkı

3. Minia Isparta

4. Çünür Tepesi Projesi 

5. Sporcu Köyü ve Stadyum

6. Ulaşım Projesi (Master)

7. Vatan Botanik Parkı

8. Engelsiz Gençlik ve Yaşam Merkezi

9. İmam Hasan Sokak Yenileme

10. Şehir Kütüphanesi Öğrenci Yaşam Merkezi

11. Kentsel Dönüşüm Projeleri

12. 6 Mart Atatürk Millet Bahçesi

13. Sosyal Projeler

14. Gülmekan Doğancı Kütüphane

15. Aya Baniya Kilisesi Koku Atölyesi

16. Çocuk Kütüphanesi Projesi

17. Işıkkent Projesi

18. Akkent Kapalı Pazaryeri Projesi

19. Mahalle Bahçeleri Projesi


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °