Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; TOÇ BİR – SEN’e Ziyaret

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; TOÇ BİR – SEN’e Ziyaret

ISPARTA 16.02.2024 18:43:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den;  TOÇ BİR – SEN’e Ziyaret

Isparta Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, TOÇ BİR – SEN’i ziyaret ederek Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü. 

Isparta Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başdeğirmen bu doğrultuda; dün Isparta Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü ziyaret ederek müdürlük personeline çalışmalarında kolaylıklar dileyerek 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “TEKRAR GÖREVE 

TALİBİZ, DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ” 

Daha sonra, İl Müdürlüğü ek hizmet binasında bulunan kısa adı TOÇ BİR – SEN olan Tarım – Orman Çalışanları Birliği Sendikası Isparta Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen’in ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları da eşlik etti. Burada, Şube Başkanı Mehmet Kobuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Başkan Başdeğirmen, ziyarette yaptığı konuşmada; ““Bilindiği gibi 5 yıldır Isparta’ya hizmet ediyoruz. Bu süreçte güzel işler yaptık, Isparta’nın önemli sorunlarını giderdik ve etkili projeleri hayata geçirdik. Allah nasip ederse önümüzdeki seçimlerde yani 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde tekrar göreve talibiz. Bu doğrultuda, sizlerin de desteklerini bekliyoruz” dedi. 

BAŞKAN KOBUK; “ZİYARETİNİZ

İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Tarım – Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR – SEN) Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Kobuk da ziyarette yaptığı konuşmada; “Sayın Başkanım öncelikle sendikamıza hoşgeldiniz. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Bilindiği gibi, şuanda ziyaret ettiğiniz Tarım ve Orman Müdürlüğümüzdeki personel sendikamıza mensup üyelimizdir. Yani, biz sendika olarak Tarım ve Orman çalışanlarına hizmet veriyoruz. Evet, çalışmalarınızı takip ediyoruz. Güzel işler yapıyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Verdiğiniz emeklerin ve hizmetlerini karşılığı olarak 31 Mart’taki seçimleri de kazanacağınıza inanıyoruz ve bu seçimlerde size başarılar diliyoruz” dedi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °