Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Taraftara Çağrı; 12. Adamı Stada Bekliyoruz

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Taraftara Çağrı; 12. Adamı Stada Bekliyoruz

ISPARTA 11.12.2022 12:10:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Taraftara Çağrı;   12. Adamı  Stada Bekliyoruz

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğimen, Ispartaspor’un son haftalarda gerek ortaya koyduğu futbol gerekse aldığı sonuçlardan memnun olduklarını belirterek; “Ancak, takımın daha da başarılı olması için Taraftarlarımıza yani 12. Adama büyük ihtiyaç var. Önceki maçlarda olduğu gibi Çorumspor maçında da 12. Adamı tribünlerde görmek istiyoruz ve onları stada bekliyoruz” dedi. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğimen, kendisini ziyaret eden Ispartaspor Yönetici, Teknik Kadro ve Futbolcu grubunu ziyaretinde yaptığı konuşmada, bir takım için taraftarın önemine değindi. 

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “FUTBOL BAZEN SEVİNDİRİYOR 

BAZEN ÜZÜYOR ŞİMDİ SEVİNDİRİCİ BÖLÜMDEYİZ” 

Başkan Başdeğirmen, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Son haftalarda üst üste gelen başarılar memnuniyet vericidir. Futbol bazen üzüyor bazen de mutlu ediyor. Önceki günlerde üzülmüştük. Ama son zamanlarda gelen galibiyetler bizleri memnun etti. Bu memnuniyeti yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. 

“TAKIMIN SON GÜNLERDE İYİ FUTBOL 

OYNAMASI BİZİ UMUTLANDIRDI” 

Herkes kazanmak ve şampiyon olmak istiyor. Takımlarını şehirlerde üst sıralarda tutmak istiyorlar. Bizler de yönetici arkadaşlarımızla aynı fikirlerle yola çıktık. Son zamanlardaki başarılarınız şehrimizi memnun etti. En son Batman’dan 3 puanla gelmeniz şehrimizde bayram havası estirdi. Amacımız bu güzel havayı devam ettirebilmek. Sizlerin de bu konudaki hassasiyetlerini görüyoruz. Afyon’da çok güzel oynamanıza rağmen sonuca ulaşamadık. Hedefimizde şampiyonluk var ama futbol bu. Teknik direktörümüz nezdinde futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. 

“ŞEHRİMİZİN TAKIMI İÇİN HEM VAKTİNİZİ 

HEM NAKTİNİZİ AYIRIYORSUNUZ” 

Önümüzdeki maçlarda güzel sonuçlar alarak inşallah Isparta’mızın ismini üst sıralara taşırız. Hem nakdini hem de vaktini harcayarak özverili bir şekilde çalışan yönetici arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum” dedi. 

“ÇORUMSPOR MAÇINDA 

12. ADAMI STADA BEKLİYORUZ” 

Başkan Başdeğirmen, Taraftarların bir takımın başarısında son derece önemli bir unsur olduğunu ve taraftarların takımın 12. Adamı konumunda bulunduğunu vurgulayarak; “Bilindiği gibi, 11 Aralık Pazar günü Atatürk Stadyumunda Çorumspor ile karşılaşacağız. Yeşil – Pembeli taraftarlarımızı yani 12. Adamı Pazar günü Stadyuma bekliyoruz. 

“ÇORUMSPOR’U 

YENECEĞİNİZE 

İNANCIM TAMDIR” 

Taraftarlarımızın bu işin içerisinde yenmek ve yenilmenin olduğunu bilmelerini istiyorum. Spor bir rekabettir. Bir kazanan varsa bir de kaybeden olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Pazar günkü Çorumspor maçına taraftarlarımızın ve sporsever vatandaşlarımızın çok büyük bir destekle katılacağı inancındayım. Bu motivasyon ve destekle futbolcularımızın da maçı kazanacağınıza inancım tamdır. Allah mahcup etmesin, başarılarımızın seri halde devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °