Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Kan Bağışı Çağrısı

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Kan Bağışı Çağrısı

ISPARTA 6.02.2024 16:07:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den;  Kan Bağışı Çağrısı

Ak Parti tarafından dün Kaymakkapi Meydanı Kızılay Kan Merkezinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kan bağışı sayılarının bir hayli az olduğuna dikkat çekerek, tüm vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu. 

Isparta Ak Parti teşkilatı tarafından dün saat 10.30’da Kızılay kan merkezinin kan stoklarına destek vermek amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanya etkinliğine Belediye Başkanı Şükrü Basdegirmen, Ak Parti il ve merkez ilçe yönetimi, Belediye meclis üyeleri ve parti üyeleri katılarak kan bağışında bulundular. 

BAŞDEĞİRMEN; “HERKESİ KAN 

VERMEYE DAVET EDİYORUM” 

Kan stoklarına katkı sağlamak adına yapılan etkinliğe katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, burada yaptığı konuşmada; “Ülke genelinde 25-30 bin kan stoku kaldı. Günlük 7-8 bin civarında kan stoku kullanımı var, eğer hiç bağış gelmezse 3-4 gün içinde kan stokunun tükenme ihtimali var. Bizler meclis üyelerimiz ve AK Parti teşkilatımızla birlikte kan bağışında bulunuyoruz, sizlerden de bu duyarlılığı bekliyor ve kan bağışına imkânı olan herkesi davet ediyorum” dedi. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °