Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Anneler Günü Mesajı

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Anneler Günü Mesajı

ISPARTA 14.05.2023 12:31:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den;  Anneler Günü Mesajı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 

Başkan Başdeğirmen mesajında; “Toplumun temelini oluşturan, sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen, aile yuvasını fedakarlıklarıyla bir huzur adasına dönüştüren başımızın tacı annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularımla kutluyorum. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve kıymetlisidir. Annelerimiz sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu hem de öğretmenidir. 

Her türlü fedakarlığa ve zorluğa sabırla göğüs geren annelerimize ne kadar hizmet edilse azdır. Annelerimiz hayatımız boyunca rehberimiz, eğitimcimiz ve hayat yolculuğumuzda kutup yıldızımızdır. Bizlerin sevgi dolu yaklaşımları onların en büyük mutluluğu olacaktır. Hoşgörünün tükenmez kaynağı olan Annelik, bizim inanç anlayışımıza göre de yüce ve kutsaldır. Sevgili Peygamberimizin, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla değeri biçilemeyen başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü tebrik ediyor, tüm annelerimize aile fertleriyle birlikte sağlık, sevinç, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” dedi. 

 

 

 

 

 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °