Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Belediye Başkanı Başdeğirmen: Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz

Belediye Başkanı Başdeğirmen: Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz

ISPARTA 19.04.2024 19:11:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen:  Sorumluluğumuzun  Bilincindeyiz

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve yönetim kurulu üyeleri ile hat işletmecileri Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek yeni dönemi için hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in büyük bir teveccühle belediye başkanlığına seçildiğini ve bundan dolayı da kendisini kutladıklarını dile getiren Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, geçen 5 yıllık süreçte yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetini dile getirdi. Başkan Başdeğirmen’in Türkiye’ye örnek olan projeler yaptığını aktaran Daşdöner, “Zor şartlar altında, güzel hizmetler yaptınız. 2024-2029 döneminde de Isparta’mız daha da ileriye gidecektir, esnaf olarak bizlerin de altın çağını bu dönemde yaşayacağımıza inancımız tam” dedi. 

‘Bu günlere gelebildiysek sizin sayenizde’ diyen Daşdöner, “Esnaf üyelerimiz de bunun bilincinde. Önümüzdeki 5 yılda da her zaman yine bizi koruyup kollayacağınıza inancımız tam. Bunu da geçtiğimiz belediye meclisinde ücretsiz taşımalarla ilgili olarak gördük. Geçtiğimiz 5 aylık dönemde bize destek olmuştunuz. Isparta'daki bu kaosun ortadan kaldırılması noktasında Türkiye'de sayılı belediyenin verdiği desteği bize vermiştiniz. Göreve gelir gelmez ilk belediye meclis toplantınızda bize bu desteğin devamı noktasında bir karar aldınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum, görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” görüşlerinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Bizleri seçim öncesinde yalnız bırakmadığınız gibi seçim sonrasında da yalnız bırakmıyorsunuz, hep beraber coşkulu bir şekilde burada olmanızdan dolayı da ben çok memnun olduğumu söylemek istiyorum” dedi. 

Bugüne kadar hep beraber el birliği, güç birliği, iş birliği içerisinde güzel hizmetler yaptıklarına değinen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Şehrimize bundan sonra da hizmetlerimizi artırarak ve daha güzellerini yapacağız. Ispartalı vatandaşlarımız olarak teveccüh göstererek bizleri yeniden göreve getirdiniz. Bunun ne kadar değerli ve mühim olduğunun bilincindeyiz. İkinci dönem görev verilmesinin ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunun da bilincindeyiz. Birinci dönemde yapmış olduğumuz çalışmaların bu dönemde çok daha fazlasının yapılması gerektiği inancın da olduğumuzu da biliyorum. Sizlerle beraber her zaman için şehrimize en güzel hizmetleri yapmak bizim de boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu. 

Isparta halkının, şehrin güzelliklerinden çok daha fazla ve etkin bir şekilde istifade edebilmesi için yeni hatlar açtıklarını aktaran Başdeğirmen, Andık ve Kirazlıdere’ye hat konulduğunu dile getirdi. Başdeğirmen, “Gölcük Isparta Belediyesine geçti. Güzel çalışmalar başlattık. Gölcük’ü vatandaşlarımızın çok mutlu olacağı bir hale getiriyoruz. Buraya otobüs hattı olması talebi vatandaşlarımızdan gelmeye başladı. Sayın başkanımıza bunu söyleyince o da tabii ki istişare yaptıktan sonra hafta sonları Gölcük seferine başlanacağını bildirdi. Bize vermiş olduğunuz bu ve onun dışındaki tüm desteklerden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yılda da beraberliğimiz, dostluğumuz daim olsun. Önümüzdeki 5 yıldaki hizmetlerde de sizlerle şehrimize güzel çalışmalara imza atalım. Vatandaşımızın memnuniyetini üst seviyeye taşıyalım” dedi.


Cuma 20.4 ° / 10.1 °
Cumartesi 16.1 ° / 5.2 °
Pazar 13.4 ° / 6.3 °