Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Belediye Başkanı Başdeğirmen: Sizin İçinizden Çıkan Bir Esnaf Arkadaşınızım

Belediye Başkanı Başdeğirmen: Sizin İçinizden Çıkan Bir Esnaf Arkadaşınızım

ISPARTA 18.11.2022 14:20:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen:  Sizin İçinizden Çıkan Bir Esnaf Arkadaşınızım

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yeni Sanayi Sitesinde esnafla bir araya geldi, talep ve önerileri dinledi. Esnafların talep ve önerilerini dinlemek, varsa yaşadıkları problemleri çözebilmek için bu tür toplantılara önem verdiklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Sizden uzak birisi değilim. Sizin içinizden çıkan bir esnaf arkadaşınızım. Sizlerle birçok ticaretimiz oldu. Doğdum doğalı memlekette yaşayan bir kişiyim. Her türlü problemi çözmek için buradayız” dedi.

 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnafla buluşmalarına devam ediyor. Esnaflarla bir araya gelen Başkan Başdeğirmen, onların talep ve önerilerini dinliyor, yaşadıkları problemlerin çözülmesi için gerekli talimatları veriyor. Başkan Başdeğirmen, Yeni Sanayi Sitesinde esnafla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi, belediyenin yatırımları ve projelerini anlattı. Esnaf Hüseyin Ünlü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bir önceki toplantıda esnafın doğalgaz ile ilgili talepleri olduğunu, Torosgaz Genel Müdürünün de katıldığı buluşmada o problemin çözüldüğünü söyledi.

 

Doğalgaz altyapı çalışmalarının Gül Küçük Sanayi Sitesinden başladığını belirten Başkan Başdeğirmen, “Bu çalışmalarımızda marangozların oradan bu tarafa doğru geliyoruz. Bu tür toplantıların faydaları ve geri dönüşleri bu şekilde olduğu zaman gayet güzel oluyor. Önemli olan problemleri çözebilmek. Buraya geldikten sonra sadece hoş sohbette bulunmak değil, müdürlerimizle beraber veya yetkililerle problemleri çözebilmemiz gerekir. Örneğin güneş enerjisinden elektrik üretimiyle ilgili talepler vardı. CK Akdeniz’in Müdürü geldi, o da konuya vakıf olarak problemleri çözdüler. Bu beraberliğin, bu sohbetin boşa gitmemesi lazım. 5 problemin 3’ünü çözebilirsek bizim için en güzel şey budur. Burada 50 arkadaşımızla hoş sohbet etme imkanımız oldu.

 

İşyerlerinize gelmiş olarak kabul edin beni. Çünkü tek tek dolaşmaya zaman kalmıyor. 30 günlük zamanımızın 15 gününü Ankara’da geçiriyoruz. Ankara’ya gitmezsek Isparta’ya hizmet edemeyiz. Isparta’nın dışına çıkmazsak şehre hizmet edemeyiz. Mutlaka çıkmak zorundayız, yeni projeleri oluşturabilmek için. Sürekli bunların peşindeyiz. Ama sizleri unutmuyoruz. Ekibimiz sürekli burada” dedi. “Bir belediye başkanı olarak bizleri kendinizden ayrı görmeyin” diyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Sizden uzak birisi değilim. Sizin içinizden çıkan bir esnaf arkadaşınızım. Sizlerle birçok ticaretimiz oldu. Doğdum doğalı memlekette yaşayan bir kişiyim. Her türlü problemi çözmek için buradayız” şeklinde konuştu. Bir esnaf Başkan Başdeğirmen’e Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi ile alakalı son durumun ne olduğunu sordu. Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi’nde gelişmelerin çok iyi ve hızlı devam ettiğine değinen Başdeğirmen, “Şuanda 490 parselin arsası alındı, onaylandı, 18’i yapıldı.

 

Ankara’dan bakanlığımız da destek veriyor. Şuanda anlaşmalarımız imzalanmak üzere. Bildiğim kadarıyla yedek üyeler de yazıldı. Ayrıca TOKİ aracılığıyla Isparta’mıza 200 işyeri yapılıyor. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı İlk işyerim, ilk arsam projesi kapsamında bu işyerlerinin satışı yapılacak. TOKİ 200 işyerini kendi yapıp satacak” şeklinde konuştu. Bir esnaf da yağmur yağdığı zaman dükkanlarıyla ilgili sorun yaşadıklarını belirterek, bunun çözülmesini talep etti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnafın yaşadığı sorunun çözülmesi için gerekli talimatı verdi. Sanayi esnafından Mehmet İpekçi de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve geldiğinde Ispartaspor’un BAL’da olduğunu belirterek, “Başkanımızla Ispartaspor önce 3.ardından da 2.lige yükseldi.

 

Yine takımımızın bir otobüsü oldu. Bu hafta da 4-0’lık galibiyet aldık. Başkanımız sadece A takımına değil, U16, U17, U19 takımlarına da önemli ölçüde destek veriyor. Allah razı olsun. Fatih Mahallesi ve Emre Mahallesine de bir spor kompleksi inşa etti. Amatör kulüplerine de desteklerini esirgemiyor. Başkanımız spora sonsuz destek veriyor, kendisine teşekkür ederiz” dedi. Esnaf buluşmasının ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bir esnafa ait klasik otomobilleri inceledi. Buluşmaya ev sahipliği yapan esnaf Hüseyin Ünlü, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Toplantının kendileri için çok güzel geçtiğini belirten Ünlü, “Başkanımız anlayışlı bir şekilde bizleri dinledi. Kendi isteklerimizi sunduk, başkanımız da yapılan hizmetleri anlattı. Çok memnun kaldık, çok teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °