Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Hepimizin Ortak Amacı Isparta

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Hepimizin Ortak Amacı Isparta

ISPARTA 8.11.2022 15:39:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen;  Hepimizin Ortak Amacı Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) seçimlerinde yeni görev alan Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette belediye yatırımları ve şehrin ticaret konuları ele alındı. ITSOMeclis Başkanı Ethem Erkan Kader, misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen ile uzun yıllara dayanan bir tanışmışlıklarının olduğunu belirten Kader, “Başkanımızın çalışkanlığını biliyoruz. Sağ olsun bugün birkaç talebimiz oldu. Başkanımıza taleplerimizin karşılanması noktasında anında aksiyon aldığı için de teşekkür ederim. Umarım birlikte çok daha güzel işler başaracağız” şeklinde konuştu.

 

Yeni göreve gelen yönetim kuruluyla birlikte Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ettiklerine değinen ITSO Başkanı Metin Çelik, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Ticaret ve Sanayi Odası’nın onursal başkanı olduğunu söyledi. Çelik, “Isparta için bundan sonra birlikte yapacağımız hizmetler olacaktır. Diğer kurumlarımızla olduğu gibi içimizden gelen başkanımızla uyum içerisinde Isparta’mıza güzel hizmetler vermek için elbirliği ile çalışacağız. Bizi kabul ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediyenin Isparta için Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer meslek kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışmaları gerektiği inancında ve bilincinde olduklarını belirtti.

 

İş insanlarıyla ayrı düşündükleri zaman şehre hizmet edemeyeceklerini ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Şuanda görev alan arkadaşlarımız yıllarca ticaretin içerisinde, çalışan, şehrimizin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan, ihracat yapan arkadaşlarımız. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1867 yılından bu gününe birçok kişi geldi, geçti. Hepsi de şehrimize hizmet etmek için mücadele verdiler. Bu bir bayrak yarışıdır. O mücadelede şimdi de Metin Başkanımızla beraber arkadaşlarımız devam ettirecekleri bir bayrak yarışı. Arkadaşlarımız daha önce beraber çalıştığımız arkadaşlarımız. Ticaret ve Sanayi Odası ile alakalı hem tecrübeleri hem de bilgileri var. Eksik kalan yerlerde eğer bizlere hizmet düşerse yardımcı olma anlamında hazırız” ifadelerini kullandı. Ortak amaçlarının Isparta olduğunu kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Acaba Isparta’ya nasıl katkı sağlarız. Hepimiz burada işinden gücünden fedakarlık ederek bu görevlere talip oluyor. Buralarda sadece isim yazılarak, kendi işlerinde oturarak yürüyen işler değil. Mutlaka çok önemli zamanlarını buraya ayırmak zorundalar.

 

Hem vaktiyle hem de nakdiyle burada hizmet etmek zorundalar. Buralar fahri çalışılan yerler. Hiç kimse buradan ne maaş alır, ne de herhangi bir harcırah alır ne de başka gelir elde edebilir. Buralar gönüllüğe esas yerler. Bunlar önemli. Herkes bu tür görevlerde belli bir menfaat ve gelir elde edildiğini zannediyor. Ama bu tür meslek örgütlerinde herhangi bir karşılığı maddi olarak yoktur. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bu fedakarca çalışma için bir araya gelmişler ve bu göreve talip olmuşlar. Seçimlerden sonra da görev almışlar. Bir önceki dönemde görev yapan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Amaç bir önceki dönem yapılan hizmetlerin çok daha iyisini bir sonraki dönemde yapabilmektir. Hepimiz göreve gelirken bunları anlatarak geliriz.

 

Arkadaşlarımız da aynı şeyi söylüyorlar. Arkadaşlarımız da bir önceki döneme teşekkür ederek, ‘daha iyisini yapabilmek amacıyla buradayız’ diyerek bunları belli ediyorlar. Bize düşen belediye ve şahsımla ilgili olarak ne varsa bundan sonraki çalışmalarımızda da Allah’ın izniyle hep beraber en iyiyi, en güzeli yaparak şehrimizin daha çok yaşanabilir bir il olması, ekonomimizin daha güçlenmesi için elbirliği ile çalışacağız. Tekrar göreve geldiğinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum, Allah kolaylık versin” görüşlerinde bulundu.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °