Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı: Meclis üyeleri Ne kadar Ücret Alacak?

Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı: Meclis üyeleri Ne kadar Ücret Alacak?

ISPARTA 7.01.2020 07:04:00 0
Belediye Meclisi yılın 
ilk toplantısını yaptı: 
Meclis üyeleri 
Ne kadar 
Ücret Alacak?
Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 32. Maddesi gereğince meclis üyelerine ödenecek oturum ücretlerinin görüşülmesi konusunu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale etti. Komisyon raporunu Cuma günü meclise sunacak ve meclis üyelerine 2020 yılı için kaç lira oturum parası verilecek belirlenecek.
 
2019 yılının ilk Isparta Belediyesi Meclis toplantısı dün Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda gündemde yer alan 14 madde görüşüldü. Belediye Meclisi 2019 yılı toplantıları dün itibariyle başladı. Meclis Salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemde bulunan 14 maddeden 2’si görüşülüp karara bağlanırken, 12 madde ise ilgili komisyonlara havale edildi.
GAYRİMENKULLERİN TAHSİSİ, DEVRİ
VE SATIŞI İMAR KOMİSYONUNDA
Buna göre; gündemin ilk maddesi olan tasnif heyeti seçiminin ardından Denetim Komisyonu seçimine geçildi ve yapılan gizli oylama ile 5 kişilik Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi. Daha sonra sırasıyla; gündemde bulunan meclis üyelerine ödenecek ücretlerin görüşülmesi, amatör spor kulüplerine yardım yapılması konusu ve geçici işçi vizelerinin görüşülmesi konusu Plan ve Bütçe Komisyonuna, gündemde bulunan; cadde, sokak ve parklara isim verilmesinin görüşülmesi İsim Komisyonuna, gündemde bulunan; Belediye mülkiyetinde bulunan gayrimenkullerin tahsisi, devri ve satışı konularının görüşülmesi konusu İmar Komisyonuna, gündemin altında maddesinde bulunan İmar planı tadilatlarının görüşülmesi ile gündemin yedinci maddesinde bulunan; imar planı tadilatlarına yapılan itirazların görüşülmesi konuları İmar Komisyonuna havale edildi.
Gündem maddeleri bu şekilde tamamlanırken bir sonraki oturum önümüzdeki Cuma günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °