Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kabalak’tan; Çay Teşekkürü

Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kabalak’tan; Çay Teşekkürü

ISPARTA 12.06.2021 14:40:00 0
Belediye Meclis Üyesi Ramazan Kabalak’tan; 
Çay 
Teşekkürü
Isparta Belediye Meclisi’nin Bağımsız Üyesi Ramazan Kabalak, geçtiğimiz günlerde yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayan Atatürk Parkında çay ücretini 1 TL olarak belirleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.
 
Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantıları dün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
KABALAK; “SAYIN BAŞKANIM
ÇAY FİYATI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce bir söz alan Isparta Belediye Meclisi’nin Bağımsız Üyesi Ramazan Kabalak, geçtiğimiz günlerde yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayan Atatürk Parkında çay ücretini 1 TL olarak belirleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Kabalak konuşmasında; “Sayın Başkanım, Atatürk Parkında çay fiyatlarını 1 TL olarak belirlemişsiniz. Bu makul ve uygun fiyat için size teşekkür ederim. Vatandaşlarımız daha çok yararlanabilirler artık” dedi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °