Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Belediye Meclis Üyelerinden Başkan Başdeğirmen’e; Doğum Günü Sürprizi

Belediye Meclis Üyelerinden Başkan Başdeğirmen’e; Doğum Günü Sürprizi

ISPARTA 7.01.2022 13:35:00 0
Belediye Meclis Üyelerinden Başkan Başdeğirmen’e; 
Doğum 
Günü 
Sürprizi
Isparta Belediye Meclis Üyeleri, bugün doğum günü olan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e Mecliste Doğum Günü Sürprizi yaptı.
 
Isparta Belediye Meclisinin Ocak ayı olağan toplantıları sona erdi. Bugün Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen ve saat 14.30’da başlayan son toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN
BAŞDEĞİRMEN’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Toplantıda doğum günü sürprizi yaşandı. Başkan Başdeğirmen’in, gündem maddelerini okuyarak meclisin onayına sunmasının ardından söz alan Belediye Meclis üyesi ve Grup Sözcüsü aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı olan Fahrettin Gözgün söz alarak gündeme ilave yapmak istediklerini söyledi. Konu kabul edilir, edilmez durumu tartışılırken salona elinde yaş pasta ile bir personel girdi.
GÖZGÜN; “YAPMAK İSTEDİĞİMİZ
İLAVE KONUSU BUYDU”
Gündeme ilave yapmak istediğini ifade eden Başkan Yardımcısı bu sırada yaptığı açıklamada; “Sayın Başkanım. Bugün sizin doğum gününüz. Belediye Meclisi olarak size bir sürpriz yapmak istedik. Gündeme yapmak istediğimiz ilave buydu” dedi.
BAŞKA BAŞDEĞİRMEN; “ÇOK
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Yaşananlar karşısında duygulanan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yaptığı konuşmada; “Arkadaşlar bugün benim doğum günüm. Hatırladığınız için çok teşekkür ederim. Bilindiği gibi, insanlar doğarlar büyüler ve ölürler. Ben buna tüm meclis üyelerimizle birlikte yani sizlerle birlikte şu ilaveyi yapmak istiyorum. İnsanlar büyüler, dünyada bir eser bırakırlar ve ölürler. İşte bizlerde şehrimize güzel hizmetler etmek ve bir eser bırakmak için buradayız hepimiz” dedi.
YAŞ GÜNÜ PASTASINI KESTİ
Belediye Başkanı Başdeğirmen daha sonra, getirilen Yaş Günü pastasındaki mumları söndürdü ve yaş pastayı kesti. Söz konusu pasta daha sonra tüm meclis üyelerine dağıtılarak ikram edildi.
İŞTE O SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR; 





 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °