Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Belediye Hacizlerden başını alamıyor

Belediye Hacizlerden başını alamıyor

ISPARTA 13.07.2019 09:27:00 0
Belediye 
Hacizlerden 
başını 
alamıyor
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediyeyi 35 milyon borçla devraldıklarını ancak, hukuka intikal etmiş borçlarla birlikte bu rakamın çok daha yukarılarda olduğunu belirterek; “Bu borçlar nedeniyle sürekli belediyemize haciz geliyor” dedi.  
 
Kanal32 Televizyonunda yayınlanan Birebir Programına katılarak hizmette 100 gününü anlatan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önceki dönemden kendilerine bırakılan para miktarının da, borç miktarının da gerçek olmadığını ve açıklanandan çok daha fazla olduğunu söyledi.
“HUKUKA İNTİKAL ETMİŞ BORÇLAR
NEDENİYLE SÜREKLİ HACİZ BORCU ÖDÜYORUZ”
Başkan Başdeğirmen, programda yaptığı konuşmada; “Biz Belediye’yi teslim aldığımızda kasada söylendiği gibi 635 milyon lira değil, sadece 600 bin lira dolayında bir para vardı. Esnafa 35 milyon lira borç vardı. Biz bunları ödemeye başladık. Ancak, ortaya bir de gizli borçlar çıktı. Gizli borç derken hukuka intikal etmiş borçlar. Örneğin, bayram öncesi 1 milyon 100 bin lira toplayarak bu parayı personelimize ödeyelim diye toplantı yaparken, önüme bir kağıt geldi ve personelimize dağıtmayı planladığımız paraya alacaklılar tarafından haciz konulduğunu öğrendik” dedi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °