Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Belediye’den kurumlara asfalt

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, devlet kurumlarınca zaruri ihtiyaç olarak bildirilen bazı kamu kurum ve kuruluşlarının bahçelerinde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

ISPARTA 8.06.2016 08:33:00 0
Belediye’den kurumlara asfalt
Geçen yıllarda şehirdeki okul bahçelerinin asfaltını yapan ve eğitime teslim eden Isparta Belediyesi, son olarak Meteoroloji Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, SGK ve Askerlik Şubesi’nin bahçelerinde asfalt çalışması gerçekleştirdi.
Isparta Belediyesi olarak devlet kurumlarına yardım yapan bir belediye olduklarını belirten Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, son olarak da ihtiyaç olarak bildirilen 4 kurumun bahçelerinde asfalt çalışması yapıldığını aktardı. Geçmişte okul bahçelerinde düzenlemeler yaptıklarını ve asfalt çalışmaları gerçekleştirdiklerini hatırlatan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, aynı şekilde bu düşünceyi diğer kurumların ihtiyacının giderilmesi noktasında da yansıttıklarını belirtirken, “Bu yapılan hizmetlerin kamu kurum ve kuruluşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan asfalt çalışması yaklaşık 6 bin metrekareden oluştu. 

Anahtar Kelimeler:
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °