Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Türkiye’nin Otomobili Hayırlı olsun

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Türkiye’nin Otomobili Hayırlı olsun

ISPARTA 28.12.2019 15:24:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; 
Türkiye’nin 
Otomobili 
Hayırlı olsun
HABER: Yunus ÖZLER 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile tanıtılan yerli otomobilin ülkemiz için hayırlı olmasını diledi. Başkan Başdeğirmen, Isparta Belediyesi olarak yerli otomobilin üretiminde 32. Otomobile talip olduklarını bildirdi.

 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dün tanıtımı yapılan yerli otomobille Türkiye'nin yarım asırlık hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN;
“YERLİ ARAÇLARA BİZ DE TALİBİZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile tanıtımı yapılan yerli otomobilin hayırlı olmasını dileyen Başkan Başdeğirmen; “Ülke olarak, tüm hakları ülkemize ait olan, milli teknolojilerle üretilen yerli otomobilimizin hayata geçişine şahitlik etmenin gururunu yaşıyoruz. Son teknoloji ile donatılmış doğuştan elektrikli otomobilin seri üretime geçmesiyle bir dünya markası haline geleceğine inancımız tamdır. Bu doğrultuda, ülkemizi her geçen gün kalkındıran ‘yapılamayanı yapan’ Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile böylesine önemli bir gelişmeye imza attığı onun ve gurur duyuyorum.
“CUMHURBAŞKANIMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Isparta Belediyesi olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından ilk olarak üretilecek otomobillerden 32’incisine talip olduklarını ve bunun ardından yine yerli araç almak istediklerini belirten Başkan Başdeğirmen, “Bundan sonra belediye hizmet araçlarımızı bütçemizin elverdiğince yerli araçlardan oluşturmak istiyoruz. Bu hayalin gerçeğe dönüşmesine liderlik eden Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °