Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Onlar da AYNI AKİBETE Uğrayacak!

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Onlar da AYNI AKİBETE Uğrayacak!

ISPARTA 20.05.2021 07:09:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; 
Onlar da 
AYNI AKİBETE 
Uğrayacak!
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Filistin halkına zulüm ederek yerleşim yerlerini ellerinden alan İsrail’in aynı Ermenistan’ın akıbetine uğrayacağını ve yıllar sonra da olsa Filistin’in kendi topraklarını İsrail’in elinden alacağını söyledi.
 
Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.
TERÖRİST DEVLET
İSRAİL’E SERT KINAMA 
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen gündem maddelerinin görüşülmesi konusuna geçilmeden önce bir açıklama yaparak, İsrail’in Filistin devletine uyguladığı zulümden bahsetti ve bu konuda Isparta Belediye Meclisi’ni oluşturan Ak Parti, MHP ve İYİ Parti ile Bağımsız üyelerin yani Meclisi oluşturan tüm üyelerin imzasıyla İsrail’e kınama mesajı yayınlamak istediklerini söyledi.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN;
“ALLAH İSRAİL’İ KAHRETSİN”
İsrail devletinin bir terör devleti olduğunu ve Filistin halkına çoluk – çocuk demeden zulüm ettiğini vurgulayan Başkan Başdeğirmen; “Her geçen gün dozajı iyice artan saldırılarda yaralılar binleri geçerken, 250’ye yakın şehit verilmiş durumdadır. Gazze’ye yapılan saldırılar, çoluk – çocuk demeden Müslüman kardeşlerimizin şehit olması bizi üzüyor. Allah İsrail’i kahretsin.
“İSRAİL DE YANI ERMENİSTAN GİBİ
GASP ETTİĞİ TOPRAKLARI GERİ VERECEK”
Bilindiği gibi, Ermenistan 30 yıl önce Azerbaycanlıların topraklarını zorla gasp ederek ellerinden almıştı. Geçtiğimiz aylarda Ermenistan’ın saldırısı ile başlayan savaşı zaferle sonuçlandıran Azerbaycan, Ermenilerin 30 yıl önce zorla gasp ederek ellerinden aldığı toprakları geri aldı. Ben, inanıyorum ki, İsrail’in de aynı akibete uğrayacağını düşünüyorum. Yıllardır Filistin’e sistematik bir baskı, işkence ve zulüm uygulayan İsrail’in gasp ettiği toprakları Filistin İsrail’in elinden alacaktır. Çünkü, yukarda Allah'ın adaleti var. Buna yürekten inanıyorum” dedi.
 

Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °
Cuma 20.7 ° / 10.3 °