Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Ispartaspor’u 2. LİGDE Görmek İstiyoruz

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Ispartaspor’u 2. LİGDE Görmek İstiyoruz

SPOR 18.05.2021 09:07:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; 
Ispartaspor’u
2. LİGDE
Görmek İstiyoruz
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor’un Play – Off’larda Yarı Finale kaldığını belirterek; “Şehrimizin tek profesyonel kulübü 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımımızın 19 Mayıstaki maçı kazanarak 2. Lige çıktığını görmek istiyoruz” dedi. 
 
Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı dün gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.
BAŞDEĞİRMEN; “TAKIMIMIZIN 2. LİGE
ÇIKMASINI HEYECANLA BEKLİYORUZ”
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen gündem maddelerinin görüşülmesi konusuna geçilmeden önce konu hakkında bir açıklama yaparak; “Evet arkadaşlar sizlerin de takip ettiği gibi şehrimizin tek profesyonel takımı Ispartaspor 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımımız, ligi 4. Tamamlayarak kaldığı Play – Off grubunda da birinci turda İçel İdmanyurduspor’u eleyerek ikinci tura çıktı.
“TAKIMIMIZA YARI FİNAL
MAÇINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ”
Erokspor ile yapılan ikinci turun ilk maçını geçtiğimiz Cumartesi günü Atatürk Stadyumunda izledik. Takımımız 0 – 0 berabere kaldı. Şimdi ise 19 Mayıs Çarşamba günü bu maçın rövanşı oynanacak. Takımımız bu maçı da kazanırsa finale yükselmiş olacak. Takımımıza şimdiden üstün başarılar diliyoruz ve takımımızı 2. Ligde görmek istiyoruz. Zira, takımımızın 2. Lige çıkması için sadece 2 maçı kaldı” dedi. 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °