Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den Evlenen Çifte; ÇEVRECİ KALEM Hediyesi

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den Evlenen Çifte; ÇEVRECİ KALEM Hediyesi

ISPARTA 18.06.2020 08:08:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den Evlenen Çifte; 
ÇEVRECİ
KALEM
Hediyesi
Isparta’da çeşitli Yerel Gazetelerde çalıştıktan sonra, şuanda Isparta Esnaf Odaları Birliği Basın Müşavirliği görevini yürüten Meslektaşımız Gazeteci Ferhat Kaya dün hayatını Filiz Mutlu ile birleştirerek evlendi. Çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise örnek bir davranış sergileyerek çifte ‘Yeşeren Kalem’ olarak da bilinen ve içinde tohum olan Kalem Hediye etti.
 
Isparta basınının tanınmış isimlerinden Ferhat Kaya, Koronavirüs tedbirlerin nedeniyle Isparta Belediyesi Evlendirme Memurluğunda gerçekleştirilen nikah töreniyle evlendi.
NİKAHI BELEDİYE BAŞKANI
BAŞDEĞİRMEN KIYDI
Gelin Filiz Mutlu ve Damat Ferhat Kaya’nın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı.
BAŞKAN BAŞDEĞRİMEN’DEN
ÖRNEK DAVRANIŞ
Nikah sonunda ise, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen temiz ve yaşanabilir bir gelecek adına örnek bir davranışta bulunarak; Gelecek nesile daha yeşil bir çevre bırakmak ve toplumda çevre bilinci oluşturmak amacıyla çalışmalarına devam eden Isparta Belediyesinin bu hedefleri çerçevesinde Ferhat – Filiz çiftine tamamen orman ürünlerinden yapılmış olan ve içinde çeşitli bitki tohumu bulunan kalem hediye etti.
BAŞDEĞİRMEN; “ÇEVRE,
ORMANLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR”
Çevreci Kalemi eşlerden Filiz Mutlu’ya takdim eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Isparta Belediyesi olarak toplumumuzda çevre bilinci oluşturmak için bir çok projeyi hayata geçirdik, geçiriyoruz. Ben de bu doğrultuda, evlendirdiğim çiftlere tamamen doğal ürünlerden imal edilmiş olan ve halk arasında ‘Yeşeren Kalem’ veya ‘Tohum Kalem’ olarak bilinen bu kalemi hediye ediyorum.
BU KALEMİN İÇİNDEKİ
TOHUM, ÇOCUĞUNUZLA BİRLİKTE BÜYÜSÜN”
Sizler bu kalemin içindeki tohumu ekin ve o tohum yeşererek toprak yüzeyine çıksın ve sizin çocuğunuzla birlikte büyüyerek hayata yeni bir güzellik, yeni bir katkı sunsun” dedi. Bunun üzerine Ferhat – Filiz çifti ise Belediye Başkanı Başdeğirmen’in bu hediyesinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °