Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den; Engellilere Jest

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den; Engellilere Jest

ISPARTA 5.01.2021 06:24:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den; 
Engellilere 
Jest
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sağlık İşleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere bir adet Hasta Nakil Donanımlı Ambulans Aracı ile bir adet Engelli Rampalı Sağlık Hizmet aracının alınacağı müjdesini verdi.
 
Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ve 2021 yılının ilk toplantısı dün gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.  
ENGELLİLERE RAMPALI EVDE
SAĞLIK HİZMETİ ARACI ALINACAK
Bugün yapılan Belediye Meclisi Ocak ayı birinci toplantısında, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen engellilere müjde verdi. Başkan Başdeğirmen, gündemin yedinci maddesinde bulunan; Sağlık İşleri Müdürlüğünde kullanılmaz üzere bir adet Hasta Nakil Donanımlı Ambulans Aracı ile bir adet Engelli Rampalı Sağlık Hizmet aracının alınacağı müjdesini verdi.
KOMİSYON RAPOR
HAZIRLAYACAK
Söz konusu gündem maddesi daha sonra Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Komisyon, konu hakkında hazırlayacağı raporu önümüzdeki Cuma günü yapılacak toplantıda meclise sunacak.
 
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °