Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den; Cumhurbaşkanı Erdoğan’a TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den; Cumhurbaşkanı Erdoğan’a TEŞEKKÜR

ISPARTA 4.01.2021 15:41:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den; 
Cumhurbaşkanı 
Erdoğan’a
TEŞEKKÜR
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türkiye Belediyeler Birliği marifetiyle Isparta Belediyesi’ne 43 metre merdiven yüksekliği bulunan İtfaiye Aracı hediye eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hem sözle hem de Belediye Hizmet Binasına astığı pankartla teşekkür etti.
 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı tarafından Isparta’ya hediye edilen son teknoloji İtfaiye Aracını bugün gerçekleştirilen meclis toplantısının ardından Belediye Meclis Üyelerine tanıttı.
İTFAİYE ARACINA VE BELEDİYE
HİZMET BİNASINA DEV PANKANT ASILDI
Başkan Başdeğirmen, Isparta’ya yapılan bu jesti karşılıksız bırakmadı ve bu konuda dev bir pankart hazırlatarak Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ile Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici’ye teşekkür etti.
İŞTE O PANKART
Söz konusu pankartta; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici’ye Isparta’a verdikleri desteklerinden dolayı Teşekkürlerimizi Sunarız. Yeni İtfaiye Aracı Isparta’mıza hayırlı uğurlu olsun” ifadeleri yer aldı.
 
  

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °