Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Cenaze Hizmetlerimiz Takdire Şayan

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Cenaze Hizmetlerimiz Takdire Şayan

ISPARTA 14.03.2022 08:43:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; 
Cenaze 
Hizmetlerimiz
Takdire Şayan
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Mezarlıklar Müdürlüğü kapsamında verdikleri cenaze hizmetlerinde birçok ilin yapmadığı hizmetleri halka sunduklarını belirterek; “Cenaze hizmetlerimiz takdire şayan” dedi.
 
Belediye Meclisi’nin Mart ayı ilk toplantısında Belediye Meclisinin Bağımsız Üyesi Ramazan Kabalak’ın konu hakkındaki açıklamalarını yanıtlayan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cenaze Hizmetleri konusunda yaptıkları hizmetleri anlattı.
KABALAK; “MEZARLIKLAR
MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Belediye Meclisinin Bağımsız Üyesi Ramazan Kabalak, toplantıda söz alarak; “Sayın Başkan. Şehir Hastanesinde tedavi görmekte olan bir akrabamız önceki gün vefat etti. Konuyu Mezarlıklar Müdürlüğüne bildirdik. Sağolsun Mezarlıklar Müdürü gecenin 01.30’unda hemen Hastaneye gelerek cenazeyle yakından ilgilendi ve cenaze ilçemize nakline kadar gayret gösterdi. Ben buradan sizin nezdinizde Mezarlıklar Müdürü ve personeline teşekkür ediyorum. Belediyenin Cenaze Hizmetleri gerçekten çok iyi” dedi.  
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “CENAZE
HİZMETLERİMİZDE ÖNEMLİ
YENİLİKLER GETİRDİK”  
Başkan Başdeğirmen; “Bilindiği gibi, bizim göreve gelmemizle birlikte cenaze hizmetlerinde ciddi bir strateji değişikliği yaptık. Cenaze hizmetlerinde her türlü hizmeti veriyoruz. Kefenine kadar biz veriyoruz. İl dışı cenaze nakillerinde cenaze sahibinin maddi durumu iyi değilse para da almıyoruz. 500 km’ye kadar cenazeyi kendi araçlarımızla götürüyoruz. Daha uzak yerlere ise uçakla gönderiyoruz. Maddi durumu iyi olsun, kötü olsun bakmaksızın her cenaze yakınının evine ikramlıklar gönderiyoruz. Daha önce 2 kişilik morgumuz vardı. Bunu 8 kişilik morg kapasitesine yükselttik. Cenaze hizmetlerimiz gerçekten takdire şayandır” dedi.  

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °