Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Açıkladı; O Müdürlüğü Taşıyacağız

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Açıkladı; O Müdürlüğü Taşıyacağız

ISPARTA 3.10.2021 07:32:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Açıkladı; 
O Müdürlüğü 
Taşıyacağız
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yıllardır Halı Sarayı Düğün Salonu altında hizmet vermekte olan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü ITKM’deki Kültür Merkezine taşıyacaklarını söyledi.
 
HABER: Yunus ÖZLER
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dün Diyanet – Sen Isparta Şubesi tarafından 1 – 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Kirazlıdere’deki Belediye Restaurantında gerçekleştirilen Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısı Programına katıldı.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “ITKM’DEKİ KİRALAMA
İŞLEMLERİ PANDEMİ YÜZÜNDEN YAVAŞLADI”
Programda bir konuşma yapan Başkan Başdeğirmen, Belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulunu ve çeşitli müjdeler verdi.
Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM) deki son gelişmeler hakkında bilgiler veren Başkan Başdeğirmen; “Bilindiği gibi, Isparta’nın 25 yılına adeta imza atmış olan ve bir türlü bitirilemeyerek şehir için kangren durumuna gelmiş olan ITKM’yi bitiriyoruz. İlk olarak Kültür Merkezi bölümünü bitirdik ve şimdi sıra İşyerlerinin yani oradaki mağazaların açılmasında. Bu konuda şimdiye kadar çalışmalar bitmiş ve kiralamalar tamamlanmış olacaktı. Ancak, malumlarınız olduğu üzere Covid – 19 pandemisi bu çalışmamızı da etkiledi ve yavaşlattı. Şuana kadar ITKM’deki mağazaların % 70’i kiralanmış durumda. Yıl sonuna kadar da kalan % 30’luk bölümün kiralanma işlemlerinin tamamlanacağını planlıyoruz.
“ORAYA GİDİP ŞÖYLE
BİR İNCELEYİN, BAKIN”
ITKM bünyesinde yaptığımız Kültür Merkezinde 2 Konferans Salonu, 2 Cep Sineması, 2 Çok Amaçlı Salon, 500 kişilik kütüphanemiz var. Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Camiler Haftası programı Pazartesi günü ITKM Konferans Salonunda yapılacak. O programa gidip Kültür Merkezi bölümümüze şöyle bir bakmanızı istiyorum.
“KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ ITKM’DEKİ
KÜLTÜR MERKEZİNE TAŞIYACAĞIZ”
ITKM’deki Kültür Merkezi bölümünü tamamladığımıza göre şuanda Halı Sarayı Düğün Salonu altında hizmet vermekte olan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzü de oraya yanı ITKM’deki Kültür Merkezine taşıyacağız” dedi. HABER: Yunus ÖZLER
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °