Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Belediye Başkanı Başdeğirmen; O Sürprizini Açıkladı

Belediye Başkanı Başdeğirmen; O Sürprizini Açıkladı

ISPARTA 6.02.2021 07:33:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen; 
O Sürprizini 
Açıkladı
HABER: Yunus ÖZLER 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçen ay Belediye Meclisi üyelerine ‘Size bir sürprizim var’ sözünü dünkü Şubat ayı toplantısında açıklayarak Kirazlıdere’ye şehri net olarak görecek 30 metre yüksekliğinde SEYİR TEPESİ kuracaklarını söyledi.

 
Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantıları dün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
BAŞDEĞİRMEN; “KİRAZLIDERE’Yİ
PERİŞAN HALİNDEN KURTARIYORUZ”
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğrimen, dünkü toplantıda meclis gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce meclis üyelerini bilgilendirdi. Kirazlıdere’ye Seyir Tepesi yapacaklarını ifade eden Başkan Başdeğirmen; “Arkadaşlar bilindiği gibi, Kirazlıdere’yi canlandırıyoruz. Yıllar önce Isparta’nın en güzel, en cazip yerlerinden olan burası zamanla bu özeliğini kaybetmiş. Ama biz yeniden ele aldık ve şuanda arada çok güzel bir tesis yapıyoruz. Yollarını yeniden yapıyoruz.
“KİRAZLIDERE’YE
SEYİR TEPESİ YAPACAĞIZ”
Tüm bu çalışmaların yanında oraya çok güzel bir tesis daha yapıyoruz. Bilindiği gibi, sizlerle birlikte geçtiğimiz ay Kirazlıdere’ye gitmiş ve orada incelemelerde bulunmuştuk. O incelemeler sırasında sizlere bir sürprizim olduğunu söylemiştim. İşte şimdi o sürprizi sizlere açıklıyorum. Kirazlıdere’ye Seyir Tepesi yapıyoruz.
“30 METRE YÜKSEKLİĞİNDE, SEYİR
BÖLÜMÜ 16 METRE ÇAPINDA OLACAK”
Bu konuda gerekli çalışmaları tamamladık ve projemizi hazırladık. Kirazlıdere Tesisleri ile bağlantılı camdan yani altı görünen bir koridorla Seyir Tepesine ulaşılacak. Koridorun eni 2,5 metre, Seyir Tepesinin boyu 30 metre ve üzerindeki yuvarlak seyir alanı ise yuvarlak ve yine camdan altı görünen 16 metrekare çapında olacak. Kulenin üzerinden zaman zaman lazer ışık gösterileri yaparak hem seyir tepesine dikkat çekeceğiz hem de şehirden çok güzel bir izleme görüntüsü imkanı sunacağız” dedi.
“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, konuşmasının sonunda ise Seyir Tepesinin şimdiden Isparta’mıza hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °