Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Belediye Başkanı Başdeğirmen; O Konu İçin Yetki Alacak

Belediye Başkanı Başdeğirmen; O Konu İçin Yetki Alacak

ISPARTA 7.06.2021 14:42:00 0

Belediye Başkanı Başdeğirmen; 
O Konu
İçin Yetki 
Alacak
Olası kuraklık tehlikesini dikkate alan Isparta Belediyesi harekete geçti. Isparta’nın içme – kullanma ve endistri suyu temini ile mevcut içme suyu sistemi ile verilen suyun arıtılmasına yönelik, tesis projelerinin hazırlanması ve inşaatının yapılması için DSİ Genel Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığı arasında imzalanacak protokol için Başkan Başdeğirmen’e yetki verilmesi konusu Meclis gündemine geldi.
 
Isparta Belediye Meclisinin Haziran ayı olağan toplantıları başladı. Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in il dışında olması sebebiyle Meclis 1. Başkanvekili Gülsüm Tunçbilek başkanlığında bugün saat 14.00’de başlayan toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.
DSİ İLE BELEDİYE ARASINDA İMZALANACAK
PROTOKOL İÇİN BAŞDEĞİRMEN’E YETKİ VERİLECEK
Toplantının 2. Maddesinde bulunan; Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 18. Bölge Müdürlüğü Isparta ilinin içme – kullanma ve endistri suyu temini ile mevcut içme suyu sistemi ile verilen suyun arıtılmasına yönelik, tesis projelerinin hazırlanması ve inşaatının yapılması planlandığından 1053 sayılı belediye teşkilatı olan yerleşim yerlerine içme, kullanma ve endüstri suyu temininin hakkındaki kanuna istinaden DSİ Genel Müdürlüğü ile Isparta Belediye Başkanlığı arasında protokol imzalanması ve her türlü işlemleri yapmak için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yetki verilmesinin görüşülmesi.
PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU
RAPOR HAZIRLAYACAK
Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Gülsüm Tunçbilek söz konusu gündem maddesini Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi için oya sundu. Oy birliği ile ilgili komisyona havale edilen konu hakkında İmar Komisyonu, hazırlayacağı raporu Haziran ayı son meclis toplantısının yapılacağı Cuma günü meclise sunacak.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °