Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Şırnak’ta Görev Yapan; Ispartalı Öğretmene Büyük Sürpriz!

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Şırnak’ta Görev Yapan; Ispartalı Öğretmene Büyük Sürpriz!

ISPARTA 9.10.2020 08:18:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Şırnak’ta Görev Yapan; 
Ispartalı 
Öğretmene
Büyük Sürpriz!
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ‘Kardeş İl’ çalışmaları kapsamında gittiği Şırnak’ta görev yapan Ispartalı Öğretmen Sena Çetiner’in okulunu ziyaret ederek ihtiyaç duyduğu ekipmanları kendisine takdim ettiğini söyledi.
 
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN
O AYRINTIYI AÇIKLADI
Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan Ekim ayı olağan ilk toplantısında konuşan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Şırnak ziyaretinde yaşanan önemli bir ayrıntıyı açıkladı.
BAŞDEĞİRMEN; “TEZMEMİN
İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİK”
Başkan Başdeğirmen konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Şırnak’a kardeş belediye ziyaretinde bulunduk. Bu ziyaretim sırasında ilginç ve bir o kadar da güzel bir olay yaşadık. Çay Boyundaki Evlendirme Memurluğuna nikah için gittiğimde orada benim Şırnak’a gideceğimi duyan yaşlı bir teyze yanıma gelerek kızının Şırnak’ta Öğretmen olarak görev yaptığını belirtip, benim kendisini ziyaret etmemi istedi.
“ISPARTALI SENA ÖĞRETMENİMİZİ
OKULUNDA ZİYARET ETTİM”
Ben de ‘Tabiki neden olmasın’ dedim. Şırnak’a gittiğimde Şenoba ilçesindeki bir okulda görev yapan Sena kardeşimiz beni aradı ve bende okulunun bir ihtiyacının olup olmadığını sordum. Bilgisayara, Yazıcıya ve bir takım büro ekipmanlarına ihtiyacı olduğunu söyledi.
“ÇOK MUTLU OLDULAR”
Bende hemen o ihtiyaçları temin edip kendisini okulunda ziyaret ettim. Çok mutlu oldu. Öğrencileri de çok mutlu oldu. Bu ziyarette aldığımız ihtiyaçlarını ve çocuklara top alarak kendisine teslim ettim” dedi.  
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °