Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Sert Tepki; Kötülükten Beslenen İnsanlar Var!

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Sert Tepki; Kötülükten Beslenen İnsanlar Var!

ISPARTA 1.02.2021 15:58:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Sert Tepki; 
Kötülükten
Beslenen 
İnsanlar Var!
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, açtıkları dava ile ücretli otopark uygulamasını iptal ettiren iki kişiye sert tepki göstererek; “Maalesef üzülerek söylüyorum ki, şehrimizde art niyetli ve kötülükten beslenen insanlar var” dedi.
 
Belediye Meclisi’nin Şubat ayı ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.  
BAŞDEĞİRMEN; “BU UYGULAMAYI HALKA
HİZMET İÇİN YAPTIK ANCAK…”
Bugün yapılan Belediye Meclisi Şubat ayı birinci toplantısında, toplantıyı açışının ardından meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan Başkan Başdeğirmen, konuşmasında şunları söyledi; “Yaklaşık bir yıl önce şehrimizde ücretli otopark uygulamasını başlatmıştık. Amacımız, şehrimizin trafiğini rahatlatarak hem vatandaşlarımızın hem esnafımızın işlerinin kolay görmelerini sağlamaktı.
“LÜZUMSUZ İŞLERLE
BELEDİYEYİ MEŞGUL EDİYOR”
Ancak; doğruluk, hak, adalet, hukuk arayışı kisvesi altında gezen, şahsi menfaatlerini ön plana çıkaran art niyetli iki kişi şikayette bulundular. Bunlardan birisi sürekli yaptığı lüzumsuz işlerle belediyemize ve adaleti meşgul eden, hizmetleri engellemekten başka hiçbir işi olmayan bir kişi. Kendisi şuana kadar Belediyemizin hizmetleri ile ilgili 47 şikayette bulunmuş, 30 dava açmıştır.
“BU ŞAHIS
YATIRIMLARIMIZI
ENGELLEMEYE ÇALIŞIYOR”
Bu şahsın amacı, belediyeyi hizmet noktasında kilitlemektir, belediyemizin yatırımlarını engellemektir. Bu şahıs, hiç üzerinde mal varlığı görünmediği için fakir sayılıyor ve muhtarlıktan aldığı fakirlik ilmühaberiyle hakkımızda böyle davalar açabilmektedir. Maalesef üzülerek söylemek istiyorum ki, kötülükten beslenen insanlar var aramızda. Bu şahıs, daha önce de oturmadığı bir mahallede sahibi olmadığı bir arazi için belediyemizi mahkemeye vermiştir.
“YAPTIKLARI ÖNÜMÜZÜ
TIKAMAKTAN BAŞKA
BİR ŞEY DEĞİLDİR”
Otoparklar konusunda Belediyemize dava açan ikinci kişi ise Cumhuriyet Caddesinde ‘dükkanımın önüne aracımı koyamıyorum’ diyerek şikayet eden bir şahıstır. Oysa, bizim yaptığımız bu uygulama ile hem esnaflarımız işyerlerinin önüne araçlarını koyma imkanı bulmuş, hem engellilerimize rahat park etme yeri açılmış hem de şehrin trafik keşmekeşliği sona erdirilmişti. Esnafımız da, vatandaşlarımız da çok mutluydu. Ancak, bu iki şahsın açtığı dava sonucu maalesef bu uygulama yürürlükten kaldırılmıştır. Şimdi, caddelerde yine çift hatta, üçlü parklar yapılacak ve şehrin trafiği eskiden olduğu gibi yine kilitlenecektir. Tüm bu açıklamalarımdan sonra ben bu konudaki takdiri halkımıza bırakıyorum. Dava açarak uygulamayı iptal ettiren bu kişileri de halkımızın takdirine bırakıyorum” dedi.  

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °