Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Polis Teşkilatı Kutlama Mesajı

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Polis Teşkilatı Kutlama Mesajı

ISPARTA 10.04.2022 04:14:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; 
Polis Teşkilatı
Kutlama
Mesajı
Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Başdeğirmen mesajında; “Ülkemizin barış, refah ve huzurunun güvencesi, gücünü halkımızın desteğinden alan, canını siper ederek görevini fedakârca yerine getiren Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.
 
Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, toplumun huzur ve emniyeti için yüksek vazife şuuru ile yasalara ve anayasaya sadakatle, zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin fedakârca görevlerini ifa eden emniyet teşkilatımız, suç ve suçlularla mücadele konusunda ortaya koyduğu başarıyla hepimizin gurur kaynağı olmuştur.
 
Polis teşkilatımız, vatandaşlarımızın güvenle sığındığı şefkat kapısı, milletimizin huzur ve güven kaynağıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizdeki güven ve istikrar ortamının, halkımızın refah ve huzurunun korunmasında en büyük güvence olan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. yıldönümü münasebetiyle tüm emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °