Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Ispartaspor’a Kutlama

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; Ispartaspor’a Kutlama

SPOR 25.05.2021 14:16:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den; 
Ispartaspor’a
Kutlama
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Misli.com 3. Ligde Play – Off müsabakaları sonunda şampiyon olarak 2. Lige çıkan Ispartaspor’u kutladı.
 
Bizzat maçın oynandığı Eskişehir’e giderek şampiyonun sevincine de ortak olan Başkan Başdeğirmen, 3. Ligi şampiyon olarak tamamlayarak ve TFF Misli.com 2. Ligine yükselen ve 21 yıl aranın ardından tekrar 2. Lige çıkan Ispartaspor’u kutlayanlardan biri de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen oldu.
ESKİŞEHİR’E KADAR
GİDİP TAKIMI DESTEKLEDİ
Bilindiği gibi, Belediye Başkanı Başdeğirmen, geçtiğimiz Cumartesi günü final maçı için Isparta Belediyesi önünde Ispartaspor kafilesini Eskişehir’e uğurlamıştı. Eskişehir’de final maçını da izleyen Başkan Başdeğirmen, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ve yönetim kurulu üyeleri ile teknik kadro ve futbolcuların şampiyonluk coşkusunu paylaştı.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “HER ZAMAN
SPORUN VE SPORUNUN YANINDAYIM”
Ispartaspor’un elde ettiği şampiyonlukla ve daha üst profesyonel liglerde Isparta’yı temsil edecek olmaları nedeniyle ilin gururu olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “3. Lig 3. Grupta diret şampiyon olamasak da Play – Off müsabakalarında hak ettiği şampiyonluğa ulaşan ilimizin temsilcisi Ispartaspor’un Başkanından Teknik heyetine, futbolcusundan personeline kadar emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Ispartaspor’umuzun adı artık 2. Ligde anılacak.
“İNŞAALLAH GELECEK
SEZON DA 1. LİGE ÇIKARIZ”
Elde edilen bu başarı, ilimizin gençlerini ve çocuklarını da spor yapmaya teşvik edecek. Bu şampiyonlukta emeği geçenleri kutluyor, yeni sezonda TFF. 1. Lig yolunda takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki sezonda başarılı olup bir üst lige çıkacak. Biz de bu noktada ve genel anlamda Ispartaspor’umuza gereken desteği sağlayacağız” dedi.
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °