Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Ispartaspor’a Jest; Takım Şehir Turu İle Uğurlanacak

Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Ispartaspor’a Jest; Takım Şehir Turu İle Uğurlanacak

SPOR 22.05.2021 05:52:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen’den Ispartaspor’a Jest; 
Takım Şehir 
Turu İle 
Uğurlanacak
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor’un finale kadar çıkmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Biz de Belediye olarak yarın onları Eskişehire törenle uğurlayacağız. Belediyenin önünden yapacağımız uğurlama töreni öncesi üstü açık otobüsle şehir turu attıracağız” dedi.
 
Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı son toplantısı dün gerçekleştirildi. Belediye Meclis salonunda saat 14.00’te Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.   
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “TAKIMIMIZ
FİNALDE, 2. LİGE SADECE BİR MAÇ KALDI”
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen gündem maddelerinin görüşülmesi konusuna geçilmeden önce konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Başdeğirmen; “Evet arkadaşlar sizlerin de takip ettiği gibi şehrimizin tek profesyonel takımı Ispartaspor 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımımız, ligi 4. Tamamlayarak kaldığı Play – Off grubunda da birinci turda İçel İdmanyurduspor’u eleyerek ikinci tura çıktı. Ardından Erokspor ile yapılan ikinci turun ilk maçını geçtiğimiz Cumartesi günü Atatürk Stadyumunda izledik. Takımımız 0 – 0 berabere kaldı. Ardından, bu maçın rövanşında ise 19 Mayıs Çarşamba günü akşam rakibini 2 – 1 yenerek büyük bir başarıya imza atarak finale kalmayı başardılar. Dolayısıyla artık işin sonuna gelindi. Eğer takımımız önümüzdeki Pazartesi günü Bursa Yıldırımspor ile oynayacağı final maçını da kazanırsa 2. Lige yükselmiş olacak. Takımımıza şimdiden üstün başarılar diliyoruz ve takımımızı 2. Ligde görmek istiyoruz. Zira, takımımızın 2. Lige çıkması için sadece 1 maçı kaldı. Futbolcu kardeşlerimiz ve yöneticilerimiz bu konuda gerçekten çok istekliler.
TAKIMIMIZA ÜSTÜ AÇIK OTOBÜSLE
ŞEHİR TURU ATTIRACAĞIZ”
Biz de Belediye olarak, takımımıza bir jest yapmak adına onları yarın (Cumartesi günü – bugün) Belediye önünden törenle maç yapacakları Eskişehir’e uğurlayacağız. Bunun öncesinde ise takımımızı üstü açık otobüsle şehrin caddelerinde dolaştırarak Belediye önüne getireceğiz ve buradan da törenle Eskişehir’e uğurlayacağız” dedi.
MECLİS ÜYELERİ; “BİZ DE
MAÇA GİTMEK İSTİYORUZ”
Başkan Başdeğirmen’in Ispartaspor’un final maçı için Pazartesi günü Eskişehir’e gideceğini ve maçı stadyumdan izleyeceğini belirtmesi üzerine Belediye Meclis Üyeleri de söz konusu maça gitmek istediklerini söylediler. Bunun üzerine Başkan Başdeğirmen; “Bugün beni Süreyya Sadi Bilgiç aradı ve maça gidip gitmeyeceğimi sordu. Ben de tabiki gideceğiz. Memleketimizin takımını yalnız bırakmayız dedim. Kendisi de maça geleceğini balan ifade ettiler.
“EK KONTENJAN
ALABİLİRSEK BİRLİKTE GİDERİZ”
Bilindiği gibi, Koronavirüs pandemisi nedeniyle maçlar seyircisiz oynanıyor ve bildiğim kadarıyla maçlara sadece 20 kişi alınabiliyor. Ben bu konuda Eskişehir Valimizle görüşeceğim. Eğer, bir kontenjan alabilirsek sizlerle birlikte maça gidebiliriz” dedi.
“BEŞİKTAŞ – ANTALYASPOR MAÇINI
250 KİŞİNİN İZLEMESİNE MÜSAADE EDİLDİ”
Başkan Başdeğirmen’in bu açıklamasının ardından Belediye Meclis Üyeleri, geçtiğimiz gün İzmir’de oynanan Beşiktaş – Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası final maçına Türkiye Futbol Federasyonunun 250 kişinin girmesine izin verdiğine dikkat çektiler.
“İNŞAALLAH SALI GÜNÜ DE
ŞAMPİYONLUĞUMUZU KUTLARIZ”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tüm temennilerinin takımın Pazartesi günü Eskişehir’de Bursa Yıldırımspor’u mağlup etmesi olduğunu belirterek; “İnşaallah Salı günü de yine burada Isparta’da takımımızın 2. Lige çıkmasını kutlarız” dedi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °