Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Böyle Bir İddia Doğu Olabilir mi?

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Böyle Bir İddia Doğu Olabilir mi?

ISPARTA 13.02.2022 09:43:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen; 
Böyle Bir
İddia Doğu
Olabilir mi?
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bazı kesimlerin Belediyenin kar mücadelesinde çalışan işçilerine fazla mesai ödemeyeceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek; “Böyle bir iddiaya kim doğru diyebilir ki. Tabiki biz bu arkadaşlarımıza fazla mesailerini ödeyeceğiz ve hatta ikramiye bile vereceğiz” dedi.
 
Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantıları önceki gün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
BAŞDEĞİRMEN’DEN
O KİŞİYE SERT TEPKİ
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce geçtiğimiz günlerde Isparta’da yaşanan kar yağışı ve verilen mücadele ile ilgili açıklamalarda bulundu ve konuyu saptıranlara sert tepki gösterdi.
BAŞDEĞİRMEN; “BÖYLE İDDİALAR
TAMAMEN GERÇEK DIŞIDIR”
Başkan Başdeğirmen konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Belediye işçilerinin karla mücadele konusunda gece – gündüz demeden çalıştığını belirterek onlara teşekkür etti ve şunları söyledi; “Bilindiği gibi Isparta’da 3 Şubat’ta kesintisiz 11 saat sağanak kar yağışının ardından gece gündüz sahada çalışan personellerin ücretlerinin ödenmeyeceği iddialarını ortaya attılar.
“FAZLA MESAİ İLE BİRLİKTE
İKRAMİYE DE VERECEĞİZ”
Hem 3 Şubat’ta hem de 9 Şubat’ta meydana gelen kar yağışı sonrası ana arterlerin, cadde ve sokakların temizlenmesine yönelik sahada tam kadro çalışan ekiplerin mesai ücretleri tamı tamına ödeyeceğiz. İşçilerimiz emeklerinin karşılığı da fazlasıyla alacaklar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hatta, bu arkadaşlarımıza fazla mesailerinin yanı sıra ikramiye ödemesi de yapacağız” dedi.
 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °