Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Atakan Başkanın Görevi Bırakması Bizi Üzdü

Belediye Başkanı Başdeğirmen; Atakan Başkanın Görevi Bırakması Bizi Üzdü

ISPARTA 12.06.2021 09:36:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen; 
Atakan Başkanın 
Görevi Bırakması
Bizi Üzdü
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor’un şampiyon olmasından dolayı büyük sevinç yaşadıklarını ancak, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’ın ‘görevi bırakıyorum’ açıklamasının ise kendisini çok üzdüğünü belirterek; “Kendisini aradım. Önümüzdeki günlerde tekrar arayacağım” dedi.
 
Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantıları dün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
BAŞDEĞİRMEN; “ŞEHRİMİZİN TAKIMININ
ŞAMPİYONLUĞU BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantı öncesi gündem dışı açıklamalarda bulunarak meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan Başdeğirmen, Ispartaspor ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, şehrimizin profesyonel liglerde oynayan tek takımı Ispartaspor, bu sezon şampiyon olarak 3. Ligden 2. Lige çıkmıştır. Bu durum bizi şehir olarak son derece mutlu etmiştir.
“BAŞKANIMIZIN GÖREVİ
BIRAKMA AÇIKLAMASI BİZİ ÇOK ÜZDÜ”
Ancak, Kulüp Başkanımız sayın Atakan Yazgan, dün basına yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon görev almayacağını açıkladı. Bu açıklama bizi son derece üzdü. Bu konuda kendisini aradım. Bana kendi işlerine yoğunlaşacağını söyledi. İnşaallah önümüzdeki günlerde bir daha arayacağım ve ikna etmeye çalışacağım.
“TÜM TEMENNİMİZ ATAKAN
BAŞKANIMIZIN GÖREVİNE DEVAM ETMESİDİR”
Tabiki bu işler çok zor. Sayın başkan Ispartaspora çok emekler verdi. Geldiğinde takımımız BAL ligindeydi. Şimdi 2. Ligdeyiz. Takımımızla tüm deplasmanlara gitti. Bir baktık Erhavi’de, bir baktık Cizre’de. Her hafta İstanbul’dan gelip Isparta’daki maçları takip etti. Tüm temennimiz Atakan Başkanımızın göreve devam etmesidir.
“TAKIMIMIZA
DESTEĞİMİZ
DEVAM EDECEK”
Tabiki bu takım şehrimizin takımı. Biz de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımıza desteğimizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Takımımızı bulunduğu noktadan daha yukarılara nasıl çıkartacaksak onun mücadelesini vermeye devam edeceğiz” dedi.  

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °