Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Belediye Başkanı Başdeğirmen Açıkladı; Gelir Müdürlüğü O Tarihlerde Açık Olacak

Belediye Başkanı Başdeğirmen Açıkladı; Gelir Müdürlüğü O Tarihlerde Açık Olacak

ISPARTA 8.07.2022 13:07:00 0
Belediye Başkanı Başdeğirmen Açıkladı; 
Gelir Müdürlüğü 
O Tarihlerde
Açık Olacak
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü, 9 günlük Kurban Bayramı’na denk gelen ve ‘İdari izin’ olarak belirlenen 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde açık olacağını bildirdi.
 
Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantıları bugün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 10.00’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN
BİLGİLENDİRME
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğrimen, toplantının tüm gündem maddelerini okuyarak, görüşmelerini tamamladıktan sonra konu hakkında açıklamalarda bulundu.
“GELİR BÖLÜMÜMÜZ ÇARŞAMBA VE
PERŞEMBE GÜNLERİ AÇIK OLACAK”
Başkan Başdeğirmen konuşmasında; “Bilindiği gibi, mübarek Kurban Bayramı yarın itibariyle başlıyor. Resmi kurumlar ise 9 gün tatil edildi. Ancak, Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümümüz, 9 günlük Kurban Bayramı’na denk gelen ve ‘İdari İzin’ olarak belirlenen 13 ve 14 Temmuz 2022 Çarşamba ve Perşembe günleri açık olacak.
Saat 09.00 ile 16.00 arasında normal mesai yapacak olan gelir bölümümüzde vatandaşlar belediyeyle ilgili her türlü iş ve işlemlerini yapabilecek” dedi.

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °