Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Belediye Başkan Yardımcısı Gözgün’den, Halk Otobüsleri Kooperatifine; Şoförler Günü Kutlaması

Belediye Başkan Yardımcısı Gözgün’den, Halk Otobüsleri Kooperatifine; Şoförler Günü Kutlaması

ISPARTA 2.12.2021 11:56:00 0
Belediye Başkan Yardımcısı Gözgün’den, Halk Otobüsleri Kooperatifine; 
Şoförler
Günü
Kutlaması
Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, S.S. 18 Nolu Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret ederek, tüm şoförlerin Dünya Şoförler Günü’nü kutladı ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kutlama mesajını iletti.
 
Önceki gün gelen S.S. 18 Nolu Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifinin bulunduğu İstanbul Caddesi üzerindeki merkezine giden Başkan Yardımcısı Gözgün, burada Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
DAŞDÖNER; “BAŞKANIMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Ziyarette ilk olarak konuşan Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün’e teşekkür ederek; “Hayatın her anında hizmeti ayağınıza getiren şoförlerimizin Dünya Şoförler Günü’nü kutluyorum. Başkanımız da bugün bizleri ziyaret etti. Başkanımızın desteklerini yakından hissediyoruz. Tüm esnafımız ve şoförlerimiz adına nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.
“ŞOFÖRLÜK MESLEĞİNİN NE
KADAR BÜYÜK BİR YÜK
TAŞIDIĞININ FARKINDAYIZ”
Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün de açıklamasında; “Milletimize hizmet eden her esnafımızın olduğu gibi şoförlük yaparak geçimini sağlayan 7 gün 24 saat hizmet eden şoför esnafımızın her zaman yanındayız. Şoförlük mesleğinin ülkemiz için ne kadar büyük bir yük taşıdığının farkındayız. Şoförlük mesleğini icra eden vatandaşlarımızın talep ve isteklerini yine yakından takip ediyor, imkanlar dahilinde kolaylıklar sağlıyoruz.
“ŞOFÖRLERİMİZİN TALEPLERİNE
CEVAP VERMEYE GAYRET GÖSTERİYORUZ”
Isparta’mızda ilk olarak şoförlerimiz için önceliğimiz sizlerin de bildiği gibi yollar oldu. Halk Otobüsü esnafımızı, taksi şoförlerimizi, servis şoförlerimizi, kuryelerimizi kısacası Isparta’mızda yollarımızı en çok kullanan vatandaşlarımızı dinliyor ve her türlü taleplerine cevap vermek için gayret gösteriyoruz. Emeklerine ve tecrübelerine ihtiyacımız olan şoförlerin bu mesleği sürdürebilmeleri konusunda kooperatifimiz başta olmak üzere birçok paydaş ile ortak hedef doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle her türlü zor şartlar altında mesleğini ifa etmeye çalışan, hayatlarını yola adamış tüm emekçi kardeşlerimin bu özel gününü kutlar, kazasız belasız bir yaşam sürmelerini temenni eder, araç ile helal kazanç peşinde koşan tüm şoför kardeşlerime işlerinde kolaylık dilerim.” şeklinde konuştu.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °