Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bayramı, Dost – Akrabalarla Bayramlaşma Ziyaretleriyle Geçiren Isparta; Bayram Sonrası Pikniğe Koştu!

Bayramı, Dost – Akrabalarla Bayramlaşma Ziyaretleriyle Geçiren Isparta; Bayram Sonrası Pikniğe Koştu!

ISPARTA 14.04.2024 11:31:00 0
Bayramı, Dost – Akrabalarla Bayramlaşma Ziyaretleriyle Geçiren Isparta;  Bayram Sonrası Pikniğe Koştu!

Ispartalılar, geçtiğimiz Çarşamba günü başlayıp Cuma günü sona eren Mübarek Ramazan Bayramında dost ve akrabalarla bayramlaşma ziyaretleriyle geçirdi. Bayram sonrası ise güneşli havayı da fırsat bilerek mesire alanlarına koştu. Bu nedenle dün Isparta’nın mesire alanları Ayazmana, Gökçay ve Andık Deresinde büyük bir yoğunluk oluşturdu.

Ramazan Bayramında gerçekleştirilen ziyaretler ve misafir kabullerinin ardından, gününü doğayla iç içe geçirmek isteyenler, piknik alanlarına gitmeyi tercih etti. Ayazmana, Gökçay ve Andık Deresi mesire alanlarına gidenler, mangal yaktı, çeşitli aktiviteler yaparak keyifli vakit geçirdi. Isparta’da güneşli havayı fırsat bilenler bayram biter bitmez mesire alanlarına koştu ve gününü buralarda değerlendirdi

Andık Deresi Mesire alanında piknik yapan Barış Aydın; Burası muhteşem bir doğa harikası, ailece buraya arkadaşlarımızı görmeye ve piknik yapmaya, dinlenmeye geldik” dedi. 

Ersin Bakır da İstanbul’dan Isparta’ya kızının yanına bayramlaşmaya geldiğini belirterek; “Gelmişken ailece de piknik yapmaya geldik. Gerçekten buralar çok güzel. Torunlarımla bayramın tadını çıkarıyorum” şeklinde konuştu.

Mehmet Sarı da ailece piknik yaptıklarını, Ispartalı oldukları için mangal yapmayı tercih ettiklerini dile getirdi. 


Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °
Salı 21.9 ° / 10 °
Çarşamba 22.4 ° / 11.6 °