Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Bayram Yoğunluğu Yaşanan Güzergahlarda; Trafik Denetimi Artırıldı

Bayram Yoğunluğu Yaşanan Güzergahlarda; Trafik Denetimi Artırıldı

GÜNDEM 22.04.2023 23:37:00 0
Bayram Yoğunluğu Yaşanan Güzergahlarda;  Trafik  Denetimi  Artırıldı

Isparta’dan tatil bölgelerine giden yollarda trafik yoğunluğu yaşanıyor. Tüm ekipler güvenli yolculuk için denetimlerini artırdı. Çünür, Sav ve Eğirdir girişlerinde sıkı önlemler alındı. 

Özellikle Ispartalıların Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla ilgi gösterdiği Antalya yolunda yoğunluk yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre; çok sayıda vatandaşın tatilini geçirmek için geldiği kıyı kesimlerinde artan trafik nedeniyle Isparta’da Bölge Trafik ekipleri, sabah saatlerinden itibaren şehrin çıkışlarındaki Polis noktalarında sürücülerin yol güvenliği için uygulama yapıyor. Ekipler, alkol ve emniyet kemeri kontrollerini artırırken, denetimlerde hız limitinin üzerinde seyreden araç sürücülerine cezai işlem uyguluyor. Denetimler, bayram tatili boyunca sürdürülecek.   

Özellikle, Ankara, Afyonkarahisar gibi gelen ziyaretçiler Isparta’dan geçerken çevre yolu trafiğinde yoğunluğa neden oldu. Polis ekipleri, farkındalığı artırmak amacıyla yapılan emniyet kemeri uygulamasında seyir halindeki vatandaşlara trafik kuralları ve emniyet kemerinin kullanımının önemine ilişkin bilgilendirme yaptı.

Isparta – Antalya yolu Sav Kasabası Kavşağındaki ekipler, uygulama noktalarında durdurdukları araçlarda bulunan vatandaşların bayramını kutlayarak, trafikte emniyet kemeri kullanmaları, cep telefonuyla konuşmamaları uyarısında bulundu. 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °