Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Bayındır Memur – Sen Isparta Şubesi’nden; Vefa Örneği

Bayındır Memur – Sen Isparta Şubesi’nden; Vefa Örneği

ISPARTA 4.08.2021 16:36:00 0
Bayındır Memur – Sen Isparta Şubesi’nden; 
Vefa 
Örneği
Bayındır Memur – Sen Isparta Şubesi kendi iş kolunda yer alan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olan 3 personele ve müdürlükte çalışırken başka illere tayini çıkan 3 personele yaptıkları hizmetlerinden dolayı vefa ve teşekkür plaketi verdi.
 
Memur – Sen Konfederasyonu’na bağlı Bayındır Memur – Sen’in Isparta Şubesi yönetimi, emekli olan ve ataması çıkan üyelerini unutmadı.
ÖĞRETMENEVİNDE
VEFA PROGRAMI
Konu ile ilgili olarak dün akşam Öğretmenevi Yazlık Bahçesinde yemekli bir veda toplantısı gerçekleştirildi. Saat 19.00’da başlayan programa; Bayındır Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mehmet Heybeli ve Yönetim Kurulu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Şube ve Birim Müdürleri, Isparta Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan ve Bayındır Memur – Sen üyesi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanları katıldı.
HEYBELİ; “ARKADAŞLARIMIZA SAĞLIKLI,
MUTLU VE HUZURLU YILLAR DİLERİM”
Akşam yemeğinin ardından başlayan toplantının açılış konuşmasını Bayındır Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Heybeli yaptı. Başkan Heybeli konuşmasında; “Sendikamızın değerli üyeleri Veysel Köse, Muharrem Bayram ve Ömer Özden yıllardır bu kuruma hizmet vererek emekli olmuşlardır. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum. Yine yıllardır birlikte çalıştığımız ve son olarak yapılan atama çerçevesinde başka illere tayinleri çıkan Mevlüt Türe, Muhammed Yusuf Orhan ve Mehmet Ali Bilgiç arkadaşlarımıza bu zamana kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki işyerlerinde başarılar diliyorum. 
“BAYINDIR MEMUR – SEN BUGÜNE KADAR
ÜYELERİNİN HAKLARINI SAVUNMUŞ
VE SAVUNMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Bilindiği gibi, Memur – Sen Konfederasyonu bünyesinde bulunan Bayındır Memur - Sen’imizin varlık sebebi değerli üyelerimiz. Sizler de biliyorsunuz ki, Memur – Sen’li olmak ayrıcalık ve farkındalıktır. Bayındır Memur-Sen’in başarısı birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktan, ihlas ve samimiyetten kaynaklı bir başarıdır. Bu başarı ekip işidir. Tüm teşkilatıyla üyesiyle uyumlu çalışmanın, istişare etmenin sonucudur. Bayındır Memur-Sen hizmet koluna bağlı kurumlarda çalışanlarımız haklarını arama konusunda Bayındır Memur-Sen yıllardır yetkiyi vermektedir. Dolayısıyla Memur – Sen ve Memur – Sen’e bağlı olan bizler yani Bayındır Memur - Sen istikrar ve başarının adresidir. Çalışma hayatı ve sendikal alanda kararlı duruşumuzu ve güçlü kimliğimizi koruyoruz. Memur-Sen'in kararlı ve mücadeleci tutumu ortadır. Bu kararlılıktan ve mücadeleden asla vazgeçmeyiz. İşte bu kararlılık ve mücadele bilinciyle bütün kamu görevlilerinin haklarını koruyacağız, yeni kazanımlarla alın terimize, emeğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.
VEFA VE TEŞEKKÜR PLAKETİ…
Programda yapılan konuşmaların ardından; Bayındır Memur – Sen üyesi olan, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden emekli olan; Veysel Köse, Muharrem Bayram ve Ömer Özden ile yıllardır aynı müdürlükte çalıştıktan sonra başka illere tayinleri çıkan Mevlüt Türe, Muhammed Yusuf Orhan ve Mehmet Ali Bilgiç’e vefa ve teşekkür plaketleri Bayındır Memur – Sen’in Isparta Şube Başkanı Mehmet Heybeli tarafından takdim edildi.  

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °