Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Batman Petrolspor – Ispartaspor Maçı Fuch Sports’tan; NAKLEN Yayınlanacak

Batman Petrolspor – Ispartaspor Maçı Fuch Sports’tan; NAKLEN Yayınlanacak

SPOR 2.12.2022 17:44:00 0
Batman Petrolspor – Ispartaspor Maçı Fuch Sports’tan;  NAKLEN Yayınlanacak

Ligin 17. Haftasında Pazar günü deplasmanda Batman Petrolspor ile son derece zorlu ve kritik maça çıkacak olan Ispartaspor’un bu maçı daha önce 2. ve 3. Liglerin yayın hakkını alan Fuch Sports YOUTUBE kanalından naklen yayınlanacak.

 

ISPARTASPOR’UN MAÇI NAKLEN

YAYIN PROGRAMINA ALINDI

Sezonun başında bu yana üç maçını canlı olarak yayınlayan Fuch Sports, dördüncü naklen yayınını 4 Aralık Pazar günü gerçekleştirecek. Zira, 9 Ekim 2022 tarihinde Isparta’da oynanan Menemenspor, 20 Kasım tarihinde deplasmandaki Bursaspor maçını ve son olarak da geçtiğimiz hafta Ispartaspor’nu kendi sahasında oynadığı Afyonspor maçını naklen yayınlayan Fuch Sports, Pazar günü de deplasmanda oynanacak olan Batman Petrolspor maçını yayın akışına aldı ve maçı canlı olarak yayınlayacak. Söz konusu maç Pazar günü Batman Yeni Şehir Stadında oynanacak.

TEŞEKKÜRLER FUCH SPORTS

Böylelikle, Fuch Sports son üç haftada üst üste Ispartaspor’un gerek deplasmanda gerek kendi sahasında oynadığı maçları yayınlamış olacak. Yeşil – Pembeli sporseverler Fuch Sports’un Ispartaspor ile ilgili bu duyarlılığına teşekkür ediyor.

MAÇI İZLEMEK

İÇİN NE YAPMALI?

Ispartaspor ile Batman Petrolspor arasında 4 Aralık Pazar günü saat 14.00’te oynanacak zorlu karşılaşmayı futbolseverler, Fuch Sports Youtube kanalından maç yayın akışındaki ilgili maçın üzerini tıklayarak veya telefonlarına indirdikleri Fuch Sports uygulamasından üye olarak ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler.

İŞTE FUCH SPORTS’UN BU HAFTA SONU YAYINLAYACAĞI MAÇLARIN PROGRAMI:

 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °