Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetimine Seçilen; Şahlan ve Küçükyaman’dan Teşekkür Mesajı

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetimine Seçilen; Şahlan ve Küçükyaman’dan Teşekkür Mesajı

ISPARTA 7.07.2021 15:06:00 0
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetimine Seçilen; 
Şahlan ve
Küçükyaman’dan
Teşekkür Mesajı
Antalya, Isparta ve Burdur illerindeki ihracatçı firmaların oluşturduğu Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğinin (BAİB) olağan mali kurul ve olağanüstü seçimli genel kurulunda Birlik Yönetim Kuruluna seçilen ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükyaman, kendilerine destek veren ve yanında olan üyelere teşekkür ettiler.
 
BİRLİĞİN YENİ BAŞKANI
VE YÖNETİMİ BELİRLENDİ
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğinin (BAİB) Mali Olağan Kurulu ve Olağanüstü seçimli genel kurulu 1 Temmuz tarihinde gerçekleştirildi. Söz konusu genel kurulda ilk olarak yeni yönetim, ardından da Başkan seçimleri yapıldı.
KONGRE EXPO ANTALYA
KONGRE MERKEZİ'NDE
BAİB'de, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle yapılamayan olağanüstü seçimli genel kurul geçtiğimiz hafta Perşembe günü yapılabildi. EXPO 2016 Antalya Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurulda 2000 Üyesi bulunan Birliğin 1144 üyesi oy kullandı.  
ISPARTA’DAN ŞAHLAN VE KÜÇÜKYAMAN
YÖNETİM KURULUNA GİRDİ
Bilindiği gibi; Birliğin oluşacak yeni yönetimi için Isparta’dan ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükyaman ile Meclis Başkanı Osman Şahlan aday olmuşlardı. Şahlan ve Küçükyaman, dün yapılacak seçimlerde yeni yönetime girmeyi başardılar.
ŞAHLAN VE KÜÇÜKYAMAN’AN
TEŞEKKÜR EDERİM
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğinin (BAİB) yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Şahlan ve Mustafa Küçükyaman, yönetim kuruluna seçilmelerinden dolayı bir ‘Teşekkür Mesajı’ yayınladılar. Şahlan ve Küçükyaman mesajında; “1 Temmuz 2021 tarihinde yapılan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğinin (BAİB) olağan Mali Kurul ve Olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında bizi desteklediğiniz ve yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederiz.
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği adına; Osman ŞAHLAN ve Mustafa KÜÇÜKYAMAN”
İŞTE O TEŞEKKÜR MESAJI;
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °