Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Seçimli Kongreye Gidiyor; Şahlan ve Küçükyaman Yönetime Yeniden Aday

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Seçimli Kongreye Gidiyor; Şahlan ve Küçükyaman Yönetime Yeniden Aday

ISPARTA 13.04.2022 12:38:00 0
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Seçimli Kongreye Gidiyor; 
Şahlan ve
Küçükyaman 
Yönetime 
Yeniden Aday
Antalya, Isparta ve Burdur illerindeki ihracatçı firmaların oluşturduğu Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğinin (BAİB) 14 Nisan Perşembe günü yani yarın yapılacak olağan seçimli genel kurulunda yeni yönetim belirlenecek. Söz konusu yönetime Isparta’dan zaten iki dönemdir yönetim kurulu üyesi olan ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükyaman ile Meclis Başkanı Osman Şahlan da yeniden aday oldular.
 
BİRLİĞİN YENİ
YÖNETİMİ BELİRLENECEK
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğinin (BAİB) Olağanüstü seçimli genel kurulu yarın yapılacak. Söz konusu genel kurulda ilk olarak yeni yönetim, ardından da Başkan belirlenecek.
KONGRE KEPEZ M. SİNAN
KONGRE MERKEZİ'NDE
BAİB'de, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yapılan olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının ardından yarın da olağan ve yine seçimli genel kurul toplantısı yapılacak. 14 Nisan 2022 Perşembe günü yani yarın saat 13.00’te başlayacak olan genel kurul toplantısı Kepez Belediyesi’ne ait Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
ŞAHLAN VE KÜÇÜKYAMAN;
“YENİDEN ADAYIZ”
Bilindiği gibi, geçtiğimiz yıl yapılan birliğin genel kurulunda Isparta’dan ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükyaman ile ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan yönetime aday olmuşlar ve seçilmeyi başararak yönetime girmişlerdi.
Medya32’ye konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Osman Şahlan ve Mustafa Küçükyaman, Birliğin yarın yapılacak seçimler neticesinde oluşacak yeni yönetimi için de tekrar aday olduklarını belirttiler.
 

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °