Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Seçimli Kongreye Gidiyor; Isparta’dan Şahlan ve Küçükyaman Yönetime Aday

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Seçimli Kongreye Gidiyor; Isparta’dan Şahlan ve Küçükyaman Yönetime Aday

ISPARTA 30.06.2021 14:10:00 0
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Seçimli Kongreye Gidiyor;
Isparta’dan 
Şahlan ve
Küçükyaman 
Yönetime Aday
Antalya, Isparta ve Burdur illerindeki ihracatçı firmaların oluşturduğu Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğinin (BAİB) 1 Temmuz'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda yeni yönetim belirlenecek. Söz konusu yönetime Isparta’dan ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükyaman ile Meclis Başkanı Osman Şahlan yeni yönetime girmek için mücadele verecekler.
 
BİRLİĞİN YENİ
YÖNETİMİ BELİRLENECEK
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğinin (BAİB) Olağanüstü seçimli genel kurulu yarın yapılacak. Söz konusu genel kurulda ilk olarak yeni yönetim, ardından da Başkan belirlenecek.
KONGRE EXPO ANTALYA
KONGRE MERKEZİ'NDE
BAİB'de, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle yapılamayan olağanüstü seçimli genel kurul için tarih belirlendi. Genel kurul, 1 Temmuz Perşembe saat 13.00 ile 17:00 arasında EXPO 2016 Antalya Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
2 BİN ÜYEDEN BİN
144’Ü OY KULLANACAK
2000 Üyesi bulunan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğin genel kurulunda 1144 üye oy kullanacak. Çoğunluğun sağlanamaması halinde ise genel kurul 2 Temmuz Cuma aynı saat ve yerde yapılacak.
ISPARTA’DAN ŞAHLAN VE
KÜÇÜKYAMAN YÖNETİME ADAY
Birliğin yapılacak seçimler neticesinde oluşacak yeni yönetimi için Isparta’dan ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükyaman ile Meclis Başkanı Osman Şahlan aday oldular. Şahlan ve Küçükyaman, yarın yapılacak seçimlerde yeni yönetime girmek için mücadele verecek.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °