Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Başsağlığı Mesajı

Başsağlığı Mesajı

ISPARTA 28.11.2021 07:11:00 0
Başsağlığı
Mesajı
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, dün Bursa’da meydana gelen ve 1’i İHH çalışanı, 3’ü İHH gönüllüsü 4 kişinin vefat ettiği kazadan dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek; “Arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun inşallah” dedi.
 
Bursa'da TIR'a arkadan çarpan İHH çalışanı Muratcan Kaya (21) ile yanında buluna 3 kişi yaşamını yitirdi. İHH İnsani Yardım Vakfı personeli olan Kaya'nın İstanbul’dan, yanındaki 3 gönüllüyle birlikte kentteki bir programa katılmak için yola çıktığı belirtildi.
BAŞKAN OSMAN AKÇİL’DEN VEFAT
EDENLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, dün Bursa’da meydana gelen trafik kazasında vefat edenlerle ilgili olarak bir taziye mesajı yayınladı. Akçil mesajında; “Dün Vakfımızın Bursa’da gerçekleştirilecek programa katılmak üzere İstanbul’dan yola çıkan İHH çalışanı Muratcan Kaya’nın kullandığı ve içinde Kaya ile yanındaki İHH gönüllüleri Yusuf Taha Göktaş (22), Kaan Talip Tığlı (25) ve Tarık Kesekçi'nin (26) bulunduğu otomobil saat 10.30 sıralarında İstanbul – Bursa - İzmir Otoyolu Selçukgazi Viyadüğü yakınında TIR’a arkadan çarparak meydana gelen kazada hayatlarını kaybetmişlerdir. 
1’i İHH çalışanı, 3’ü İHH gönüllüsü olmak üzere 4 kişinin vefat ettiği kazadan dolayı üzüntümüz büyüktür. Arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun inşallah” dedi.

Anahtar Kelimeler: başsağlığımesajı
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °