Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkentte Büyük Zafer

Başkentte Büyük Zafer

SPOR 29.01.2023 19:50:00 0
Başkentte Büyük Zafer

2. lig beyaz gurup 22. Hafta maçında Ankarasporu evinde 1-2 yenerek 3 altın değerinde puanın sahibi olurken, 4 haftadır süren galibiyet hasretine son verdi ve gol orucunu da bozdu. BAŞKENT FATİHLERİNE HOŞGELDİNİZ diyoruz. 100 YÜREKLİ cefakar ve vefakar ISPARTA 32 SPOR taraftarının desteğiyle Etimesgut belediyesi Atatürk stadına çıkan pembe-yeşilli gençlerimiz ÇIKIŞ MAÇI olarak gördükleri Ankaraspor maçında ilk 10 dakikada tutuk futbol oynamalarına rağmen, kenar yönetimin büyük desteğiyle maça asıldı ve 13. Dakikada sahanın yıldızı Hüseyin Afkan öyle bir gol attı ki, başkent şoka girdi. 

Orta alandan Burhan Eşer’in akıl dolu pası Cemal’e geldi. Sol ayağıyla nefis bir asist gönderen Cemal, Ankara defansı arasındaki Afkan’ın ayağına topu adeta nişanladı ve H. Afkan’da gereğini yaptı top ağlarla kucaklaştırdı. (0-1) Hazırlanışı ve atılışı mükemmel bir gol oldu. 3 dakika sonrası ise tamamen şanssızlık denilebilecek bir durumda Engin’in ayağından golü yedik. 1-1 Ve devre bu skorla bitiverdi. 2. yarı Hakan Yılmaz hoca, skoru lehimize bozma adına akıllıca hamlelerle başladı. 

Oyuna (Burhan’ın yerine Ömer Çiçek’i, Bahadır’ın yerine de Ömer Kandemir’i alarak başladı.) Sağ kanadımız güçlendi ve atak üstüne atak yaptık ve 65. Dakikada Koray 2. Golümüzü attı. Bu kez asist kralı Hüseyin Afkan’dı. Çünkü topu sağ kanattan aldı ceza alanının sağına sürükledi tabii ki Ankara defansı 3 kişiyle Hüseyin’in peşinden gidince 6 pasta boşta kalan Koray ilk golünü atarken zorlanmadı ve başkentte zaferin müjdecisi bu gol oldu. Stat inledi tabii ki… Ankara seyircisi şoktaydı. Hatta hatta 79. Dakikada Cemal’in nefis bazukası, 90. Dakikada Oğuzhan’ın sert şutu gol olsa maçta fark olacaktı ancak nasip olmadı. Ve maç (İlk yarı :2 dk. +90+ 2. Devre 8 Dk. ) : Yani toplam 100 dakika oynanmasına rağmen başka gol olmadı ve 1-2 bitti. 

Tebrikler. Darısı bu haftaki Tarsus maçının başına olsun diyoruz. Son 4 haftada gol atamayan, son 4 haftada galibiyet alamayan bir takımdan, DEPLASMANDA ZAFER kazanan takıma kavuşmak öyle kolay iş değil. Bu işin moral motivasyon boyutu var, maddi ve manevi boyutu var, adatasyon boyutu var. Sorunlar karşısında yılmamak, kırmamak, dökmemek var… Var oğlu var yani… Son olarak. Bir. Maçta emeği geçen herkesi ve her kesimi kutluyoruz. (Başkente otobüs tahsis eden Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e ve 32 gençlik’e teşekkürler.) Bu galibiyet Isparta’mıza hayırlı olsun. Çıkışın başlangıcı olsun diyoruz. (Futbolcu ordumuzun ve hocalarımızın da emeklerine sağlık.) 

İki. Maç sonunda soyunma odasında ziyaretleriyle onurlandıran Vekilimiz Recep Özel ile Sav belediye başkanımız Şakir İpekçi’ye teşekkür ederiz. Ayrıca akşam yemeği vererek Isparta 32 spor camiasının sevincine ortak olan başkentteki ISPARTA’LI hemşehrilerimize, büyüklerimize ve abilerimize şükranlarımızı iletiyoruz. Üç. Isparta 32 sporun maçlarını naklen ve canlı yayınlayarak Isparta’ya değer veren Fuch Sports Tv yetkililerine, olumlu yorumlarıyla maçı tarafsız anlatan spiker İlker Nalbant’a, maç sonu röportajlarını yapan spor muhabiri Nurgül Çetak’a da teşekkürlerimizi iletiyoruz. Emeklerinize sağlık. Bu günlükte, bizden bu kadar efendim.

Saygılarımızla…


Anahtar Kelimeler: Başkentte Büyük Zafer
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °