Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Gürkan Gülcü Ve Yönetiminden; Başkan Veli Gök’e Teşekkür Ziyareti

Başkan Gürkan Gülcü Ve Yönetiminden; Başkan Veli Gök’e Teşekkür Ziyareti

İLÇE HABERLERİ 8.10.2023 21:09:00 0
Başkan Gürkan Gülcü Ve Yönetiminden;   Başkan Veli Gök’e Teşekkür Ziyareti

Antalya’daki Ispartalılar Kalkınma Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Gürkan Gülcü ve yönetim kurulu üyeleri, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret ettiler.

 Dernek Başkanı Gülcü, 24 Eylül’de Döşemealtı’nda gerçekleştirdikleri 1. Ulusal Ispartalılar Kalkınma Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Festivaline vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Veli GÖK’e teşekkür ederek bizzat katılımlarınızdan dolayı da çok mutlu olduk, dedi.

 1. Ulusal Ispartalılar Kalkınma Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Festivalinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Veli Gök, ‘Tüm Isparta’lılar adına bu tür organizasyonlar oldukça önemli, bizlerde bundan sonraki gerçekleşecek festival ve organizasyonlarda elimizden geldiği kadar yanınızdayız, hemşehrilerimizin bir araya gelmesi, kaynaşması birlik ve beraberliğimiz açısında da önem taşıyor.’ İfadelerini kullandı. 

Hoş sohbet ve temennilerle gerçekleşen ziyaret sonrası  Ispartalılar Kalkınma Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Gürkan Gülcü, Eğirdir Belediye  Başkanı Veli Gök’e düzenlenen festivalle vermiş olduğu desteklerden dolayı hediye taktim etti. 

 

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °