Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Başdeğirmen’den Ispartaspor Taraftarlarına; Bursa Sözü

Başkan Başdeğirmen’den Ispartaspor Taraftarlarına; Bursa Sözü

SPOR 16.11.2022 07:12:00 0
Başkan Başdeğirmen’den Ispartaspor Taraftarlarına;  Bursa  Sözü

Geçtiğimiz Pazar günü Ispartaspor’un kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 4 – 0 gibi farklı bir skorla kazandığı Nazillispor maçında Yeşil – Pembeli taraftarların ‘Başkan Bizi Bursa’ya Götür’ tezahüratlarına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen olumlu yanıt verdi.

 

2. Lig Beyaz Grubun 14. Haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Ispartaspor evinde Nazilli Belediyespor’u 4 – 0 yenerek hem ligin başından bu yana en farklı galibiyetini aldı hem de 5 hafta sonra kazandı.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN NAZİLLİSPOR

MAÇINDA TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Ispartaspor geçtiğimiz Pazar günü Isparta Atatürk Stadında Nazilli Belediyespor takımıyla karşılaştı. Saat 14.00’de başlayan karşılaşmayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yaklaşık 6 bin dolayında taraftar izledi.

YEŞİL – PEMBELİLER

MAÇI FARKLI KAZANDI

Haftalardır gerek oynadığı kötü futbol ve gerekse aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını adeta kahreden Ispartaspor, nihayet sezon başından bu yana en kaliteli futbolunu oynadı ve rakibi Nazillispor’u 4 – 0 mağlup ederek hem puan hem moral kazandı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Berke Demircan (2), Hüseyin Afkan ve Burak Aydın kaydetti.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “HEP

BİRLİKTE BURSA’YA GİDECEĞİZ”

Söz konusu maçta; Yeşil – Pembeli taraftarların ‘Başkan Bizi Bursa’ya Götür’ tezahüratlarına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen olumlu yanıt vererek; “Hep Birlikte Bursa’ya Gideceğiz” yanıtı verdi. Bu söz üzerine Belediye’nin Bursaspor maçı için Bursa’ya gitmek isteyen Taraftarlar için ilk etapta 10 Otobüs tahsis edildiği, taraftar sayısının fazla olması halinde ise tahsis edilen otobüs sayısının artırılacağı öğrenildi.

 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °