Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Başdeğirmen’den İnce Mesaj: 25 Yıldır Bitiremedikleri ITKM’den Beni Eleştiriyorlar

Başkan Başdeğirmen’den İnce Mesaj: 25 Yıldır Bitiremedikleri ITKM’den Beni Eleştiriyorlar

ISPARTA 11.03.2024 14:46:00 0
Başkan Başdeğirmen’den İnce Mesaj: 25 Yıldır  Bitiremedikleri  ITKM’den Beni Eleştiriyorlar

AK Parti Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen mahalle mitinglerinin ikincisinde Işıkkent, Batıkent ve Binbirevler mahallelerine konuk oldu

Başkan Şükrü Başdeğirmen seçimdeki rakiplerinin kendisini eleştirerek puan toplamaya çalışmalarını değerlendirerek, isim vermeden ‘Bazı arkadaşlar çıkmış beni eleştiriyor. 25 yıldır bitiremedikleri bizim tamamlayıp hizmete açtığımız ITKM’de kürsüye çıkıp beni eleştiriyor. Biz çıkıp bugüne kadar hiç cevap verdik mi Vermeyeceğim. Çatlasınlar’ diyerek gönderme yaptı.

Dün akşam Gökkubbe önünde düzenlenen mitinge AK Parti il ve merkez ilçe başkanları, Kadın ve Gençlik kolları başkanları, milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, il ve belediye meclisi üyesi adayları, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

AK Parti yöneticilerinin selamlama konuşmalarının ardından milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun da birer konuşma yaparak 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı ve partilerinin belediye başkan adayı Şükrü Başdeğirmen’e 2019 seçimlerinde olduğu gibi yeniden destek vermelerini istediler.

ÖNEMLİ OLAN 

GÖNÜLLERE DOKUNMAK

Meydanda toplanan kalabalığın ‘Büyük başkan’ sloganları ile eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte platforma çıkan Başkan Şükrü Başdeğirmen soğuk havaya rağmen kendisine destek olmaya gelen mahalle halkına teşekkür etti ve 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla en başta Şehit ve Gazi anneleri olmak üzere tüm kadınların gününü kutladı.

Başkan Şükrü Başdeğirmen, görevi süresince AK Parti vizyonuna uygun sosyal bir belediyecilik anlayışı ile hizmet ettiklerini ve kim neye ihtiyaç duyuyorsa yardıma koştuklarını dile getirerek, ‘Önemli olan gönüllere dokunmaktır. Biz gönüllere dokunduk. Evi yanana ev, çatısı olmayana çatı, tekerlekli sandalye, hasta yatağı gibi birçok yardım malzemesini ihtiyacı olana ulaştırdık. Biraz önce sizlere belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri anlatan 6 buçuk dakikalık bir video izlettik. Bu videoda tamamı yok ama 153 projeyi hayata geçirmişiz. Bütün bunları 2 buçuk yılda yaptık. Bu kadar sürede bunları yaptıysak önümüzdeki 5 yılda neler yapabileceğimizi artık sizlerin tahmin etmesi gerekiyor. 31 Mart’ta yeniden bize görev verirseniz bunların çok daha fazlasını yapacağımıza inancım sonsuz. 19 proje hazırladık. Bu projeler şehrimizi çok daha güzel yerlere götürecek inşaallah’ dedi.

ARABALARIN ARKASINA

SLOGAN OLDU

Başkan adayı Başdeğirmen yıllardır Isparta’da kangren haline gelmiş olan ITKM’yi bitirdiklerini dile getirerek, ‘Isparta’nın kanayan bir yarasıydı. Öyle ki arabaların arkasına bile gençler –Aşkımız ITKM gibi hiç bitmesin yazdırıyordu. Yapacağız dedik, yaptık mı? Yaptık. Şimdi bu tür sloganlar arıyorlar ama biz göreve geldikten sonra bulamıyorlar’ diye konuştu.

GENÇLERİMİZE 22 SAHA 

3 SALON YAPTIK

AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen çocukların ve gençlerin sağlıklı birer birey olmalarının toplumsal düzene de pozitif etki yapacağını düşünerek bu yönde de yatırımlar yaptıklarının altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Başka ne yaptık? Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için önemli adımlar attık. Çağımızın en kötü bağımlılığı teknoloji bağımlılığı. Bundan çocuklarımızı nasıl kurtarmamız lazım? Siz çocuğunuzun elinden bilgisayarı alırsanız çocuk nasıl vakit geçireceğim dediği zaman ona alternatif göstermeniz lazım. Biz ne yaptık Isparta’da hiç olmayan 22 tane semt sahalarını yaptık. Elinden bilgisayarını aldığımız çocuğumuza –Bak oğlum, burada oyun salonu var hemen git o salonda oyun oynayacaksın diyerek yer gösterme imkanımız oldu. Daha önce Ispartamızda gece aydınlatmalı semt sahamız var mıydı? Yoktu. Peki, UEFA standartlarında halı sahası var mıydı? Yoktu. Onu da biz yaptık. Isparta Belediyesi’nin kapalı spor salonu var mıydı? Yoktu 3 tane yaptık. 2 tanesini okullarımıza hediye ettik. Isparta Belediyesi’nin yüzme havuzu ar mıydı? Yoktu. Onu da biz yaptık. Isparta 80 bini üniversite 80 bini ilk ve orta derece öğrencisi olan bir şehirdir. 1 tane kütüphanemiz vardı. Halil Hamit Paşa Kütüphanesi. Gelir gelmez AVM’deki 500 öğrencimizin devamlı ders çalışabileceği o kütüphaneyi açtık.”

15 YILDA 30 TİYATROYA 

MECBUR BIRAKANLAR UTANSIN

Başdeğirmen, Isparta’da kültürel etkinliklerin kendileri göreve gelinceye kadar yok denecek kadar az olduğunu vurguladı ve ‘Tiyatro salonumuz var mıydı? Yoktu. Ne oluyordu? Son 15 yıl içinde sadece 30 tiyatro oyunu oynanmış. Tiyatro bir kültür çalışmasıdır. Biz ne yaptık? Gelir gelmez Meydan AVM’de 2 tane konferans salonu yaptık. 1 tanesinde kaç tane tiyatro oynadı biliyor musunuz? Özel tiyatro olarak 127 tane. 150 tane de Devlet Tiyatrosu. 300’e yakın tiyatro oynadı. Bu nedir biliyor musunuz? Bu bizim halka verdiğimiz kültür hizmetidir. Beni eleştiriyorlar biliyor musunuz? Nerede eleştiriyorlar? 25 yılda bitiremedikleri AVM içerisinde çıkıyorlar kürsüye beni eleştiriyorlar’ dedi.

Kendisini eleştiren siyasi rakiplerine ince bir mesaj gönderen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ‘İnsana sorarlar değil mi? Bu bulunduğun salon neredeydi sen görev yaparken. Yoktu değil mi bu salon. İnsan ne konuşacağından daha çok ne konuşmaması gerektiğini bilirse takdir görür’ diye konuştu. 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °