Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Yalçın Baysan işyerlerini tek tek ziyaret ediyor; Isparta MÜSİAD Zor günlerinde Üyelerinin Yanında

Başkan Yalçın Baysan işyerlerini tek tek ziyaret ediyor; Isparta MÜSİAD Zor günlerinde Üyelerinin Yanında

ISPARTA 19.04.2020 06:06:00 0
Başkan Yalçın Baysan işyerlerini tek tek ziyaret ediyor; 
Isparta MÜSİAD 
Zor günlerinde
Üyelerinin 
Yanında
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Koronavirüs tehdidinin tüm hızıyla sürdüğü bu süreçte üyelerini ziyaret ediyor. Baysan; “Ziyaretlerimizde ortam gereği sosyal mesafemizi koruyoruz. Üyelerimize ekonomimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
 
BAŞKAN BAYSAN; “ÜYELERİMİZİ
ZİYARET EDİYORUZ”
Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici İşadamları Derneği, bu zor süreçte üyelerine moral ziyaretinde bulunuyor. Isparta MÜSİAD olarak kendilerini yönetim kuruluyla birlikte ziyaret etmeyi istediklerini ancak, yazık ki bulunduğumuz ortam gereği sadece kendisinin ziyaret etmek zorunda kaldığını ifade eden MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan; “Bilindiği gibi Koronavirüs tehdidi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve dolayısıyla ilimiz Isparta’da tüm hızıyla devam etmektedir. Bu nedenle bizler de tüm halkımıza ‘Evde kal’ mesajımızı iletiyoruz.

“TÜRKİYE VE ISPARTA
EKONOMİSİNE KATKILARI BÜYÜK”
Ancak, çalışmak zorunda olan üyemiz olan esnaflarımız, işadamlarımız da bulunmaktadır. Biz de Isparta MÜSİAD olarak onları bu zor günlerinde yanlarında olmak istiyoruz. Bu doğrultuda şuana kadar Türker Oto Servis Sahibi Vedat Türker ve kardeşleri Cemil, Özgür ve Özcan Türker’i, Sedir Sauna Sahibi Mehmet Varışlı ile bir araya geldik. Bilindiği gibi Sedir Sauna markasını yıllardır Türkiye ve çeşitli Dünya Ülkelerindeki otellerin spa merkezlerinde ve saunalarında imzası vardır . Ayrıca günümüz ihtiyacını karşılamak için günde 100 adet masif ve kalvenizli tabut imalatına başlamıştır. Kendilerine Isparta ve Türkiye ekonomisine katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız.
Yine MÜSİAD Isparta olarak üye ziyaretlerimizden Akas Medikal’e konuk olduk. Akas Medikal ve Asel Özel Güvenlik Aş. Sahibi Hadi Büyükkaytan ve Yavuz Büyükkaytan Kardeşler. Şu an dünyanın virüsle mücadele verdiği bir ortamda, Türkiye ve tüm dünyaya günlük 5000 adet koruyucu tulum üreterek işlerinin başındalar. Gerek normal üyelerimize gerekse Genç MÜSİAD’dan yükselerek MÜSİAD üyeliğine gelen üyemize gerek ilimiz ekonomisine gerekse değişen ve gelişen Türkiye’ye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
“YÖNETİM KURULUMUZLA
ZİYARET ETMEK İSTERDİK ANCAK…”
MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan, açıklamasının sonunda ise; “MÜSİAD Isparta olarak üyeleri yönetim kurulumuzla birlikte ziyaret etmeyi isterdik ama ne yazık ki bulunduğumuz ortam gereği sosyal mesafemizi koruyoruz. Kendilerine ekonomimize katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °