Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Şimşek’ten Şok Açıklamalar… İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek; Beni Firavunlukla Suçladılar…

Başkan Şimşek’ten Şok Açıklamalar… İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek; Beni Firavunlukla Suçladılar…

ISPARTA 27.07.2020 15:29:00 0
Başkan Şimşek’ten
Şok Açıklamalar…
İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek; 
Beni 
Firavunlukla
Suçladılar…
İYİ Parti Isparta Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek, Merkez İlçe 2. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, kendisinin sırf bir adayın yanında oldu diye ‘Firavunlukla’ suçlandığını söyledi.
 
BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN ŞOK AÇIKLAMALAR….
İYİ Parti Isparta Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek, dün Demirköprü Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirilen Partisinin Merkez İlçe Başkanlığı ikinci olağan genel kuruluna katılarak, kongrede bir konuşma yaptı. Başkan Şimşek’in konuşmaları kongrede adeta soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu.
ŞİMŞEK; “PARTİ YÖNETİMİNE TALİP OLAN
BİRİSİ BİRLİK İÇİNDE HAREKET ETMELİ”
Kongrede faaliyet raporlarının okunup oylanmasının ardından siyasi konuşmalar bölümüne geçildi ve bu doğrultuda kürsüye ilk olarak partinin Isparta teşkilatının Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek geldi. Şimşek konuşmasında, parti yönetimine talip olmuş kişilerin birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri gerektiğini söyledi.  
ŞİMŞEK; “BEN DAHA ORTADA PARTİ YOKKEN
ÇIKIP DEMOKRASİ MÜCADELESİ VERDİM”
Başkan Şimşek konuşmasında şunları söyledi; “Siyaset zor bir iştir. Herkes yapamaz. Bakın ben bu konuda çalışmalara başladığımda daha ortada parti yoktu. Ben, ortada parti yokken çıktım ve demokrasi için mücadele ettim.
“BİR ADAYIMIZIN YANIDA YER ALDI DİYE
BİR PARTİLİ FİRAVUNLUKLA SUÇLANAMAZ”
Demokrasi güzel bir olgudur. Bakın burada pıpıl pırıl aday arkadaşlarımız var. Demokrasi gereği bugün seçim yapılacak ve mutlaka birisi kazanacak. Zaten demokraside bu değil midir? Ben ve buradaki tüm arkadaşlarımın da yanında olduğu desteklediği bir isim mutlaka vardır. Bu son derece normaldir. Yani, bir arkadaşımız bir adayımızın yanında olabilir. Ama böyle oldu diye bir delege veya bir parti üyesi ‘Firavunlukla’ suçlanamaz. Eğer suçlanırsa bu demokrasi olmaz. Onun için herkes kucaklayıcı, birleştirici olmalıdır.
“İLK MESAJIM BİRLİK, BİRABERLİK VE
KUCAKLAYICI BİR ÇAĞRI OLMUŞTUR”
Ben bu partiyi (Isparta Teşkilatını) kurarken yaptığım ilk çağrı neydi biliyor musunuz? Benim çağrım; ‘ vatanına, milletine ihanet eden veya etmiş, terör bağlantısı olan kişiler hariç herkese kapım açıktır’ dedim. İşte benim kurduğum parti Isparta’da bundan dolayı büyük rağbet gördü, bu birlik ve beraberlik içinde çalışmamdan dolayı Isparta’da önemli bir potansiyele ulaşmıştır” dedi.
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °