Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Selçuk, Tarım Şurasına katıldı: Isparta’nın Tarımsal Sorunlarını Bakana iletti

Başkan Selçuk, Tarım Şurasına katıldı: Isparta’nın Tarımsal Sorunlarını Bakana iletti

ISPARTA 21.11.2019 13:33:00 0
Başkan Selçuk, Tarım Şurasına katıldı: 
Isparta’nın 
Tarımsal 
Sorunlarını 
Bakana iletti
Isparta Ziraat Odası Başkanımız Mustahattin Can Selçuk Tarım Şûrında ayrı bir toplantı salonunda Isparta lavanta tarımı ve sorunları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
 
Isparta Ziraat Odası Başkanımız Mustahattin Can Selçuk 18 Kasım 2019 tarihinde, Ankara ATO Congresium'da Tarım ve Orman Bakanlığı'nın kısa, orta ve uzun dönem stratejilerinin belirlenmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 3'üncü Tarım ve Orman Şûrası’na katıldı.
Şura kapsamında üretici, öğretim üyesi, özel sektör temsilcisi, meslek odası temsilcisi, dernek temsilcisi, uluslararası kuruluş temsilcisi gibi üyelerden oluşan bin 611 kişilik çalışma platformu oluşturuldu.
 
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk Şûrada ayrı bir toplantı salonunda Isparta lavanta tarımı ve sorunları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
SELÇUK, BAKAN
PAKDEMİRLE GÖRÜŞTÜ
Tarım Çalıştayında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yle de görüşme yapan Başkan Mustahattin Can Selçuk, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Tarım ve Orman Bakanımızı Gül Festivaline davet etti ve bakanımız geleceğini söyledi. Bunun üzerine bakanlıktan yetkililer arayıp festival tarihlerini istediler. Gül festivalinde inşallah Tarım ve Orman bakanımız Bekir Paktemir’i ağırlamaktan onur duyacağız ve Isparta’mızın tarım ile ilgili sorunlarını her zaman Ankara da yetkililerle paylaşmaya çalışacağız” dedi.
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °