Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Köroğlu’ndan Ziraat Odasına ziyaret: Aynı Yetiştiricilere Hizmet Veren Bir Aileyiz

Başkan Köroğlu’ndan Ziraat Odasına ziyaret: Aynı Yetiştiricilere Hizmet Veren Bir Aileyiz

ISPARTA 31.10.2019 09:49:00 0
Başkan Köroğlu’ndan Ziraat Odasına ziyaret: 
Aynı Yetiştiricilere 
Hizmet Veren
Bir Aileyiz
Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yaşar Köroğlu, Isparta Ziraat Odasını ziyaret etti. Başkan Köroğlu, Oda Başkanı Mustahattin Can Selçu’a; “Bizler aynı yetiştiricilere hizmet veren bir aileyiz” dedi.
 
BAŞKAN KÖROĞLU; “HER ZAMAN ZİRAAT
ODASIYLA İSTİŞARE İÇİNDEYİZ”
Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk tarafından karşılanan Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yaşar Köroğlu, burada yaptığı konuşmada; “Bizler ortak yetiştiricilere sahibiz birbirimizi tamamlayan kurumlarız. Diğer bir değişle hizmet ettiğimiz hedef kitlemiz aynı. Bu anlamda koordineli çalışıyoruz. Mümkün mertebe birbirimize yardımcı oluyoruz. Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği olarak bu konuda her zaman Ziraat Odası Başkanımızla istişare içindeyiz” dedi.
SELÇUK; “
Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk da Başkan Yaşar Köroğlu’nun ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Öncelikle Yaşar Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten Isparta’mızda elini taşın altına koyan kişilerden birisidir Kendisini bu konuda tebrik ediyorum. Yani böyle duyarlı olup tüm meslek erbaplarını dolaşmaları bizlere onur veriyor. Gerçekten Türkiye’de istihdamın yüzde 25 tarım ve hayvancılık da ise koyun ve keçi yetiştiriciliğini yapan üreten aileleri sayacak olursak eğer ailesinde 7 kişi yaşıyorsa o 7 kişi de bu işle iştigal ediyor ve istihdam demektir. Başkanın Her konuda çabası girişimi var biz bunları her zaman görüyoruz. Ziraat odası olarak, başkan gibi bir kardeşimizle çalışmaktan gurur duyuyoruz. Buraya kadar gelip ziyaret ettiği için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °